用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 讀緊N1班家長到22號註冊第二間學校
go

讀緊N1班家長到22號註冊第二間學校 [複製鏈接]

你地心情系點呢?怕唔怕PpN老師的不公平對待呢?

0    0    0    0

引用:你地心情系點呢?怕唔怕PpN老師的不公平對

原帖由 jimandying 於 15-01-13 發表
你地心情系點呢?怕唔怕PpN老師的不公平對待呢?
我$970留位費都一早無交,但繼續讀緊。不公平呢個字眼好主觀,小朋友甘細,起碼可以肯定老師唔會對佢地點。放心啦,我相信呢個情況大有人在,而且係每年計!

回覆 jimandying 的帖子

我仲衰, 小朋友係細B, 要2月下學期先有得插班, 1月22註冊嗰陣都未返學, 當初學校call 有插班位時問埋讀唔讀K1, 因要留位, 我連學校情況都未知, 都唔知點答佢, 不過後來決定讀完N 就轉, 唔讀K

其實唔洗怕,我相信學校每年都有這些家長,如果做得有少少名氣學校,更唔會點對小朋友添。好像我小朋友現在讀緊個間,每年都有60個左右小朋友讀,只有一半升K班,但老師對這些小朋友都好好,現在老師都會相約我及走了家長去公園玩。

又話說﹐
有D case 係間學校唔揀讀緊果個小朋友﹐
唔係家長唔想讀﹐
老師邊分得咁清楚點對個小朋友....

引用:其實唔洗怕,我相信學校每年都有這些家長,

原帖由 Minimelody 於 15-01-13 發表
其實唔洗怕,我相信學校每年都有這些家長,如果做得有少少名氣學校,更唔會點對小朋友添。好像我小朋友現在 ...
明白明白,thx

回覆:讀緊N1班家長到22號註冊第二間學校

我也是n1同K不同,老师一样對待小兒,还讚他進步許多

‹ 上一主題|下一主題