用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 樂基幼兒學校(九龍塘) May I have the latest placement results, thx very mu ...
go

May I have the latest placement results, thx very much

回覆:May I have the latest placement results, thx very much

我可唔可以要呀? 好想知,聽講往年都有6-7個入DBS

引用:我可唔可以要呀?+好想知,聽講往年都有6-7

原帖由 sakbbjaijai 於 15-01-13 發表
我可唔可以要呀? 好想知,聽講往年都有6-7個入DBS
我都想知

回覆 sakbbjaijai 的帖子

呢啲嘢聽吓自己就算, 認真你便輸了!

引用:回覆+sakbbjaijai+的帖子 呢啲嘢聽吓自己

原帖由 彥霖媽媽 於 15-02-13 發表
回覆 sakbbjaijai 的帖子

呢啲嘢聽吓自己就算, 認真你便輸了!
what do you mean,  they are not true?  are you the current parent for hkps student? 可唔可以share多少少呢?

I want to know the placement result, too. thx

回覆:彥霖媽媽 的帖子

言下之意,只是謠傳