用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 九龍塘禮賢
樓主: scarlettlai
go

九龍塘禮賢 [複製鏈接]

引用:講故事再問書?+細b咪輸硬 +

原帖由 raytem 於 15-01-09 發表
講故事再問書? 細b咪輸硬
細b 唔會輸梗. 我囡k1,                 她是十月中出世的

yuensammi 發表於 15-1-11 08:33
細b 唔會輸梗. 我囡k1,                 她是十月中出世的
請問媽媽你覺得邊部分較重要?玩玩具定係group in唱歌呀?

多謝

引用:Quote:yuensammi+發表於+15-1-11+08:33+細b

原帖由 sunnymama2 於 15-01-11 發表
請問媽媽你覺得邊部分較重要?玩玩具定係group in唱歌呀?

多謝
both two are important , because teachers observe both sections and mark on them

回覆 yuensammi 的帖子

多謝你回覆。我仔仔第一部分玩玩具扭計,冇做任何野。係group in 時跑出,反應快到我估唔到,永遠第一個答問題,又識舉手答問題,又曉拍手掌唱歌,但第一 部分應該零分。。。都係冇望。

引用:回覆+yuensammi+的帖子 多謝你回覆。我仔

原帖由 sunnymama2 於 15-01-11 發表
回覆 yuensammi 的帖子

多謝你回覆。我仔仔第一部分玩玩具扭計,冇做任何野。係group in 時跑出,反應快到 ...
扭計唔係問題. 我反而覺得老師睇小朋友扭計, 咁媽媽會點做. 我覺得佢地睇親子互動關係.

‹ 上一主題|下一主題