用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 天主教聖保祿幼兒園 有冇打算明年15-16 直上N2的家長?
go

有冇打算明年15-16 直上N2的家長?

學校早兩日派左通告問會否繼續讀n2, 有冇將會繼續做同學仔的家長呀?

有機會認識其他家長嗎?好多家長唔上EK, 睇早操或學校活動時試試攀談,或能得較多回應。

好像只有一位男孩子不留低讀N2,其他都好似交哂通告會留低。

回覆:有冇打算明年15-16 直上N2的家長?

想問問各家長,妳們上年面試n1 是怎樣情況的?
會叫小朋友玩什麼?
會否和家長傾計?

我囡囡都會直上N2. 囡囡宜家返學好開心,校長老師們又好有愛心,所以沒有想過轉校。

回覆:JanCal 的帖子

以我地上年的經驗,其實都係同校長傾下計  ,互相了解一下

我女兒是下年N2新生,多多指教! 有冇SPNC媽咪WhatsApp Group?

引用:我女兒是下年N2新生,多多指教!+有冇SPNC媽

原帖由 loretta120 於 15-02-17 發表
我女兒是下年N2新生,多多指教! 有冇SPNC媽咪WhatsApp Group?
我女都係下年n2新生,好期待認識大家!

Welcome to SPCN!

我都想入what's app 群組。
多多指教