用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 德望小學暨幼稚園(小學部) Once again, just want to know anyone received Good H ...
go

Once again, just want to know anyone received Good Hope School waiting call..Thx

醒目開學勳章 王國長老

唔好介意
等call係長期作戰, 我自己(不是德望)當年都wait到7月尾, 我朋友n年前等德望係12月至收call (小一都過左一個學期, 好多年前, 佢個女都讀大學了)
咁總有人早收有人遲收, 何必俾咁大壓力自己呢, 放鬆d吧

回覆 Charlotte_mom 的帖子

Thank you for your consolation...

引用:回覆+Charlotte_mom+的帖子 Thank+you+for

原帖由 Kellywong1109 於 15-01-07 發表
回覆 Charlotte_mom 的帖子

Thank you for your consolation...
我朋友今年7月頭收到GH call

引用:唔好介意等call係長期作戰,+我自己(不是德

醒目開學勳章 王國長老

信我會照寫, 除非真係多到令人討厭姐, 否則應該唔會有反效果, 阿Q d唸, 就算你寫到超級肉麻職員睇到會嘲笑你, 又點姐? 你又唔知, 少忽肉咩! 佢(touchwood)唔收將來大家都係路人甲, 唔駛怕wor, 你係孩子最重要的靠山, 呢d野你唔做仲有邊個做呢?
我果時係本住咁心態去寫去交, 得米了, 一切都值得

而家個勢會淡靜d, 因為註冊完左, 暫時無咩利好因素令到家長放位, 到5,6月有"市場衝擊" (要落大訂), 又會有一d位放出黎

希望各位都有好消息

回覆:Once again, just want to know anyone received Good Hope School waiting call..

They seldom call waiting now.

Usually after lucky draw.

加油,我朋友前年8月底定9月頭左右收到call waiting ! 

引用:信我會照寫,+除非真係多到令人討厭姐,+否則

回覆:Once again, just want to know anyone received Good Hope School waiting call..

私校通常Lucky draw 之後。

聽聞好似有人收到call,不知有冇人可以証實下呢?!

係有人收到Call

引用:係有人收到Call

回覆:belle2009 的帖子

好想到我們收到call, but not yet

引用:好想到我們收到call,+but+not+yet +

原帖由 tabomini 於 15-02-24 發表
好想到我們收到call, but not yet
Me too