用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 註冊左DGS,還可以進參加統一派位嗎?
樓主: Chs0326
go

註冊左DGS,還可以進參加統一派位嗎?

引用:「現在EK已經變質」果然是真的。 大開眼界

回覆:註冊左DGS,還可以進參加統一派位嗎?

我話唔可以抽,千其唔好去抽呀。

無抽

引用:「現在EK已經變質」果然是真的。 大開眼界

原帖由 siden 於 15-01-07 發表
「現在EK已經變質」果然是真的。

大開眼界。
同意。

明眼人一看就知有國民有撩交鬧,憎人富貴厭人貧,唔抵得有人成功咗dg又想考慮津校。有人問有培道offer抽唔抽得又唔見佢咁?

我看見EK這樣也無奈。

引用:唔理曬唔曬,只知充滿著濃郁的酸味++大把EK

原帖由 mamaishere 於 15-01-07 發表
唔理曬唔曬,只知充滿著濃郁的酸味  大把EK出現嘅問題都係可以用10秒打個電話去問㗎啦,平時咪又 ...
同意。

引用:唔理曬唔曬,只知充滿著濃郁的酸味++大把EK

原帖由 mamaishere 於 15-01-07 發表
唔理曬唔曬,只知充滿著濃郁的酸味  大把EK出現嘅問題都係可以用10秒打個電話去問㗎啦,平時咪又 ...
我也想咁寫!

引用:Quote:mamaishere+發表於+15-1-7+11:58+唔

原帖由 hkpapa852 於 15-01-07 發表
認真的, 呢樣野其實樓主最好自己打去學校問. 因為近年越嚟越多私校都開始唔俾人抽獎. 人地答你都係根據過往 ...
咁其實好多問題都一定係自己打返學校或者打去教育局問最好嘅!有人問xx Vs xx又話曬命,問有私校offer可唔可以抽津校又曬命,講吓自己學校課程好又曬命,咁不如禁止所有xx報喜區或者xx揮手區啦,呢D咪仲曬!EK變咗質係真嘅,家長戰鬥格提升,全世界都係對手,真辛苦~ 覺得人哋曬命咪唔好答佢囉。

醒目開學勳章 王國長老

版主按:討論已偏離主題, 現關上帖子, 多謝留意