用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 有幾多人...琴日第一日就去交自行表格?
樓主: 月希
go

有幾多人...琴日第一日就去交自行表格?  

kellymami 發表於 15-1-9 17:16
今早都交完表,一身鬆晒!
我交完都唔覺鬆晒...依家好緊張唔知面試時會點

回覆:月希 的帖子

3月interview,唔冧得咁多,加油!

引用:Quote:KT0603+發表於+15-1-9+12:13+過千咖

kellymami 發表於 15-1-9 19:09
3月interview,唔冧得咁多,加油!
我仔首選2月尾就FIRST IN...

依個IN完冇2 IN就玩完

引用:Quote:原帖由+miriam+於+15-01-09+發表即係

原帖由 KT0603 於 15-01-09 發表
我係尾二那天交表,應該多過呢個數,而1046就係我仔在學校的「終身編號」(內聯網username其中一組 ...
係咩?記唔記得我上年同你講咪no,我記得9xx,但我而家係10xx,我無你心水咁清,一直唔知係咁

引用:Quote:原帖由+KT0603+於+15-01-09+發表我係

醒目開學勳章 王國長老

引用:Quote:原帖由+miriam+於+15-01-09+發表即係

原帖由 KT0603 於 15-01-09 發表
我係尾二那天交表,應該多過呢個數,而1046就係我仔在學校的「終身編號」(內聯網username其中一組 ...
好彩決定開放日交,因為噚日收多封信,唔使再寄去。

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

引用:Quote:原帖由+KT0603+於+15-01-09+發表我係

醒目開學勳章 王國長老

KT0603 發表於 15-1-9 22:55
親手交好過郵寄,驚寄失。
最慘有間已經交左表..............等埋月尾比賽完左睇下成績如何先至寄.
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

引用:Quote:KT0603+發表於+15-1-9+22:55+親手交

原帖由 miriam 於 15-01-10 發表
最慘有間已經交左表..............等埋月尾比賽完左睇下成績如何先至寄.
我經驗係面試前幾日有個獎項,未有牌未有證書到手,個學界網頁出咗校名,我唔理照copy,咁呀女面試時直接交副校,自信地對副校講自己在該隊位置,佢話當時副校表現得好高興,加油呀,唔知點解我好相信你女得,歡迎呢位師妹

醒目開學勳章 王國長老

引用:Quote:原帖由+miriam+於+15-01-10+發表最慘

原帖由 fionakong2008 於 15-01-10 發表
我經驗係面試前幾日有個獎項,未有牌未有證書到手,個學界網頁出咗校名,我唔理照copy,咁呀女面試時直接交 ...
我囡舊年 (2014) 有三個獎都未有證書,我影左獎盃同獎牌相,再用 software 併埋頒獎既相上去,證明真係有呢個獎。

我真係好想佢入到體藝,畀佢發展鍾意既運動項目。

引用:Quote:原帖由+fionakong2008+於+15-01-10+

我囡舊年 (2014) 有三個獎都未有證書,我影左獎盃同獎牌相,再用 software 併埋頒獎既相上去,證明真係有 ...
得㗎,我都係咁,彩色影印放喺證書嘅第一頁

引用:Quote:bb560+發表於+15-1-7+18:51+唔怪得你

原帖由 月希 於 15-01-07 發表
唔係喎...我哥只係普通打工仔....
不過依間學校我一直都鍾意...
近地鐵..返學方便...
Anyway,都祝你好運啦!睇嚟今年個個都搏得好盡,你個自行一應該有D機啦!

其實不要太老師的; 因為你的子女可能在學校B2;可能出到外面有B1....又或是學校B1;可能出到外面有B2.

好似我女學校5下考試全級考試平均分不高; 吾通我女學校是B2/B3多?

教育局都會看看小學EXAM PAPER; 因為每間學校程度不一
(小三四時測驗試過差不多60%吾合格, 但有些學校7X/8X分就低分; 9X分就爭得好緊要)

因全港統一及自行; 電腦從新排位; 之后後分B1/B2/B3 group 學生...
自行時中學收到之后又按高低再排!

所以中學沒排名的只有邊間中學收得多B1/B2學生; 那間中學收多 B/2B3

一定要清楚玩法

回覆 laiyee1212 的帖子

不一定;要看當年入紙時成績琲位

第一日就去交左;吾使煩

回覆:有幾多人...琴日第一日就去交自行表格

今日交左,阿女喜歡第一志願,我跟班主任覺得第二好,當了左件心事。 GD Luck啦

醒目開學勳章 王國長老

引用:Quote:原帖由+miriam+於+15-01-10+發表我囡

原帖由 fionakong2008 於 15-01-10 發表
得㗎,我都係咁,彩色影印放喺證書嘅第一頁
我用 laser print 所以得黑白,部 colour print 死死地,印出黎一行行線…………

引用:Quote:原帖由+fionakong2008+於+15-01-10+

我用 laser print 所以得黑白,部 colour print 死死地,印出黎一行行線…………

...
攞出去影嘛,呢張彩色會好吸引

miriam 發表於 15-1-10 00:13
唔係21號截咩?