用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 有幾多人...琴日第一日就去交自行表格?
樓主: 月希
go

有幾多人...琴日第一日就去交自行表格?   [複製鏈接]

bb560 發表於 15-1-7 18:51
唔怪得你揀依間做自行一啦!你兄/弟一定讀得非常好!
唔係喎...我哥只係普通打工仔....
不過依間學校我一直都鍾意...
近地鐵..返學方便...
咁多年黎由睇住哥哥姐姐,變睇住小弟弟姐姐....(以前住附近)
個個都好乖咁....
係果區校風一向十分好....

情意結...應該唔關我哥事...
係我由細對到大..自己鍾意

引用:Quote:sarali+發表於+15-1-3+18:23+我會十

原帖由 月希 於 15-01-03 發表
我都怕後悔...好難揀....本來揀定左...後來成績不如之前...
就開始亂....一亂就唔知點揀...
唉,我仲度緊!

醒目開學勳章 王國長老

我交左第一間喇...........臨時編號 127 ..........
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

醒目開學勳章 王國長老

月希 發表於 15-1-7 19:46
我估我媽都想不過佢唔敢咋...

頭先我媽比番個面試信我..
交左自行一既申請表, 臨時編號 127, 應該好多人報.
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

引用:Quote:月希+發表於+15-1-7+19:46+我估我媽

原帖由 miriam 於 15-01-09 發表
交左自行一既申請表, 臨時編號 127, 應該好多人報.
咁快咁多人…競爭真大…我重有一間未交…我諗都係咁

下星期才交表..好怕交完個NO.係700...幾....900...幾.....因為都係HIT既學校啦...但自行又吾可以太求其...都要去馬啦....

醒目開學勳章 王國長老

月希 發表於 15-1-9 07:27
咁快咁多人…競爭真大…我重有一間未交…我諗都係咁
我仲有兩間要交, 體藝先至最驚呀.............

我諗住聽日一次過交哂兩間,C就C啦!免得夜長夢多

交表有號碼睇到几多人?邊度睇到?

引用:Quote:月希+發表於+15-1-9+07:27+咁快咁多

收50幾人..有成千人報????OH~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

醒目開學勳章 王國長老

KT0603 發表於 15-1-9 12:13
過千咖,我係尾二那天交,#1046嚇死我!不過諗返係全港計算又唔算多嘅
即係 8-9 人爭一個學位............

ydoris 發表於 15-1-9 08:31
下星期才交表..好怕交完個NO.係700...幾....900...幾.....因為都係HIT既學校啦...但自行又吾可以太求其... ...
我岩岩交埋第二間...
奇怪唔知係咪D人都等遲D先交呢?

我依家自行果2間...都叫出名...
老師都話多人爭的...

但係首選果間...係NO 31, 次選係NO 59...

交表都隔左2日...

2間平均每日都係8,9份表咁

有NO架咩??邊度睇?未填表呀.....今晚先2母女填..
原來係妳個NO...以為學校NO..

ydoris 發表於 15-1-9 13:29
有NO架咩??邊度睇?未填表呀.....今晚先2母女填..
原來係妳個NO...以為學校NO..
...
學校比的NO..咪佢地一路收表個數囉...
見佢一大張LABEL紙....勁多NO...應該就由001開始...
見佢桌面果張都去到100...重要有幾張在底...

回覆 miriam 的帖子

其實係咪sure 順次序的no. 呢? 如果係3x 咁即係暫時得30幾人咁少?唔會卦?!

醒目開學勳章 王國長老

samsmama 發表於 15-1-9 13:46
回覆 miriam 的帖子

其實係咪sure 順次序的no. 呢? 如果係3x 咁即係暫時得30幾人咁少?唔會卦?!
係順次序, 成本收據咁既簿仔, 撕其中一邊出黎畀我, 上面係有 no 既.

samsmama    發表於 15-1-9 14:25

我地明天先派成績表, 會下個星期先交申請表.

回覆:有幾多人...琴日第一日就去交自行表格

今早都交完表,一身鬆晒!

‹ 上一主題|下一主題