用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問屯門區幼稚園以下边間好?
go

請問屯門區幼稚園以下边間好?

希望各位媽咪比d意見,小女現就讀大興啟思n1班,因為學校環境衛生欠佳,老師没有愛心,打算轉校!明年k1有以下三間收左!真係唔知点揀?

1)青山聖彼得
2)建生佳寶
3)龍門居珈琳

回覆:isabellaliu1018 的帖子

我女都係喺度讀緊n1,發生左咩事?老師點樣無愛心呀?其實啟c 有無教phonics?你講嗰幾間學校應該聖彼得最好啦

引用:希望各位媽咪比d意見,小女現就讀大興啟思n

原帖由 isabellaliu1018 於 14-12-29 發表
希望各位媽咪比d意見,小女現就讀大興啟思n1班,因為學校環境衛生欠佳,老師没有愛心,打算轉校!明年k1有 ...
你以上三間都係am?

回覆:kakit703 的帖子

1)青山聖彼得 p.m.
2)建生佳寶   p.m.
3)龍門居珈琳  a.m.

回覆:Monkeysaru 的帖子

之前參加學校聯歡會,親眼見女兒分別向兩位老師說再見,兩位老師亦分別冇回應,視而不理!再加上學校之前亦有集體腸胃炎個案,佢公布衛生情況冇問題之後,我個女亦有腸胃炎感染!足足病了十天!還有太多太多小問題出現,令我对此啟思幼稚園失望!

其實我都想k1讀另一間,但全部都係waiting可能n班太多小朋友學校難照顧d所以無留意到甘多掛

回覆:Monkeysaru 的帖子

你報左边間呀?

回覆:strawbaby 的帖子

多謝您們提供意見,但係一家人之中,我,爸爸,嫲嫲!都意見分歧!我唯有努力sell佢地la

想了解下大家对(建生)佳寶有咩評價?