教育王國's Archiver

hongayi 發表於 14-12-19 16:36

聖誕Playgroup $400 3堂?

喺fb睇到聖誕Playgroup $400 3堂,請問去過嘅媽媽,is it worth to take this course?

Skywallker 發表於 14-12-19 19:47

我個女返咗2個多月覺得佢有好大進步,由佢第一日返學喊到現在見到老師及校長要佢地抱,見到人會揮手,同做吓funny face,覺得上佢地playgroup好有幫助,校長老師好有愛心及好好人.昨天仲收到佢嘅學習發展檔案(Portfolio)同當月份學習內容,返屋企可以再follow,另佢地教學內容好豐富,動靜都兼顧到,我最鍾意佢個室外跳彈牀,個個小明友都玩得好開心!我個女依家只是14個月大都開始識簡單英文及普通話老師嘅指領!希望幫到妳

PandaMum 發表於 14-12-20 13:19

worth to join, both of there chinese and english teachers are very good

Gordon-329 發表於 14-12-21 10:26

而家仲有冇得參加?

hongayi 發表於 14-12-21 11:16

thanks all mama. 剛剛報名了。期待! ^^

剛剛去咗佢地個open day. 見到校長。
終於明點解咁多媽媽讚校長。溫校長真係好nice.完全無架子~
返嚟search先知校長原來咁有來頭~ :surprised:
BB 旱有地俾陌生人(校長) 帶佢去玩:iloveit:
希望嚟緊呢幾日佢都玩得開心啦!^^

@gordon~ 你bb 幾多個月? 應該大B 班仲有位,細B 好似仲有一個位。你快d打去學校問啦。佢地今日都有人^^

Gordon-329 發表於 14-12-22 18:29

學校超靚:funny:

Gordon-329 發表於 14-12-22 18:29

學校超靚:funny:

Gordon-329 發表於 14-12-24 18:47

[quote][size=2][color=#555555]hongayi 發表於 14-12-21 11:16[/color] [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=40129686&ptid=2971253][img]static/image/common/back.gif[/img][/url][/size]
thanks all mama. 剛剛報名了。期待! ^^

剛剛去咗佢地個open day. 見到校長。
[/quote]玩完了,真的feel到學校好靚,老師好有heart
頁: [1]