用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 賜教: 女15分 net12 大抽奘可以點抽?
go

賜教: 女15分 net12 大抽奘可以點抽?

冇直資及私校在手😭 第一run 抽st paul 天主教小學衰埋,真心賜教!

回覆:heiyomami 的帖子

有幾多分同統一派位無關架

出咗狀元之後,今年st paul 大熱,好多20分自行失敗。

大抽獎唔計分播。

回覆:賜教: 女15分 net12 大抽奘可以點抽?

校網大抽獎吾計分的

同我一樣,女十五分,份表都唔知可以點填,仲有個仔跟尾,有諗過搬去35net

whycyh 發表於 14-12-19 09:26
同我一樣,女十五分,份表都唔知可以點填,仲有個仔跟尾,有諗過搬去35net

...
35咪仲衰, 乙一唔得入硬孖寶

12網男女校係乙一較高機會一定係放寶血或者李賜豪, 問題係你甘唔甘心

再唔係就一定係:
乙一: 心儀學校
乙二: 李賜豪

收工!
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

如果唔理細佬,女校邊間大抽獎位多?

whycyh 發表於 14-12-19 09:42
如果唔理細佬,女校邊間大抽獎位多?
三間一樣, 自行無超收, 但抽獎應只得番56個位
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

引用:Quote:whycyh+發表於+14-12-19+09:42+如果

原帖由 hkpapa852 於 14-12-19 發表
三間一樣, 自行無超收, 但抽獎應只得番56個位
如放寶血第二,有機會嗎?

回覆:tabomini 的帖子

如選寶血 可能李賜豪易入啲 李賜豪位多啲!

引用:Quote:原帖由+hkpapa852+於+14-12-19+發表

原帖由 tabomini 於 14-12-21 發表
如放寶血第二,有機會嗎?
寶血放第二,都未必中。

寶血是否較happy school?

醒目開學勳章 王國長老

2014數字:
寶血擺第2入唔晒
李賜豪校方話, 2013將佢地擺第3的, 60%中獎, 2014將佢地擺第3的, 只有15%中獎! 今年睇黎擺第3未必有機

Charlotte_mom 發表於 14-12-22 09:44
2014數字:
寶血擺第2入唔晒
李賜豪校方話, 2013將佢地擺第3的, 60%中獎, 2014將佢地擺第3的, 只有15%中獎! ...
我對校方話2013年放佢地第3得60%人中呢個講法有懷疑, 因為當年(2013)有不只一人上嚟EK話第4第5抽中李賜豪