用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 荃灣浸信會幼稚園 想統計下(15~16 K1)大約有幾多個備取生
go

想統計下(15~16 K1)大約有幾多個備取生 [複製鏈接]

各位媽媽可唔可以講下你地係下午備取定係直頭係 REJECT 呀?
   0    0    0    0
^^ ~心甯爸&心甯媽既心肝寶貝心甯小公主~ ^^

下午備取.... 我想知有無上午備取架??

引用:下午備取....+我想知有無上午備取架??

原帖由 Zohil 於 14-12-18 發表
下午備取.... 我想知有無上午備取架??
冇的,因為上什就算有人放棄學位,都會留返俾下午正取生優先申請

咁我下午備取又想讀上午班, 咪無希望囉...

引用:咁我下午備取又想讀上午班,+咪無希望囉...

原帖由 Zohil 於 14-12-18 發表
咁我下午備取又想讀上午班, 咪無希望囉...
會難小小丫...

回覆 Suet813 的帖子

下午備取

下午備取,甘大家有無寄出返回條比學校

引用:下午備取,甘大家有無寄出返回條比學校

原帖由 jackiemei 於 14-12-18 發表
下午備取,甘大家有無寄出返回條比學校
有丫,寄咗

I called them today and the kindergarten said that there is such a thing as REJECT.  They have given 108 spaces to 108 children and have taken another 108 children onto their waiting list....  the rest they rejected.

引用:I+called+them+today+and+the+kindergarten

原帖由 佈太 於 14-12-20 發表
I called them today and the kindergarten said that there is such a thing as REJECT.  They have given ...
唔該晒你丫!! 原來係咁計!

回覆:想統計下(15~16 K1)大約有幾多個備取生

Thx !其實想知waiting 個list 點排就真,排頭十名就可能有機會嘅。

回覆 佈太 的帖子

甘請問waiting no.係咪學校已排架啦?

回覆:想統計下(15~16 K1)大約有幾多個備取生

我估學校會收哂回條睇下幾多人願意等,跟住再排啩。至於以乜準則就估唔到

引用:我估學校會收哂回條睇下幾多人願意等,跟住

原帖由 Bao太太 於 14-12-20 發表
我估學校會收哂回條睇下幾多人願意等,跟住再排啩。至於以乜準則就估唔到

...
個日同校長傾計時有講過,面試時佢地係計分的,每個小朋友既分數都唔同,所以係會由最高分開始收.

引用:Quote:原帖由+Bao太太+於+14-12-20+發表我

原帖由 Suet813 於 14-12-20 發表
個日同校長傾計時有講過,面試時佢地係計分的,每個小朋友既分數都唔同,所以係會由最高分開始收.

...
Thx!甘學校會唔會答其實排頭、中定尾?

引用:Quote:原帖由+Suet813+於+14-12-20+發表個

原帖由 Bao太太 於 14-12-20 發表
Thx!甘學校會唔會答其實排頭、中定尾?
我覺得未必,哈哈,如果佢答一個,跟住個個都打去問點算

Has anyone on the waiting list been called?

引用:Has+anyone+on+the+waiting+list+been+call

原帖由 佈太 於 15-01-26 發表
Has anyone on the waiting list been called?
有丫,我星期六收到call, 今朝註咗冊

回覆:Suet813 的帖子

Am or Pm?

引用:Am+or+Pm? +

原帖由 Zohil 於 15-01-27 發表
Am or Pm?
後備所以係pm

‹ 上一主題|下一主題