用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無人知藍田聖匠comment 如何?
go

有無人知藍田聖匠comment 如何? [複製鏈接]

收左女女讀pm, 聽講程度好深, 唔知好唔好? 有無人可比意見?
   1    0    0    0

我囡都收到 pm offer, 都諗緊讀唔讀好~ 呢間學校有乜好同唔同呢? 請用家分享下, thanks!~

回覆:有無人知藍田聖匠comment 如何

我都想知

收到am offer, 我都想知呢間學校好唔好㗎

引用:收到am+offer,+我都想知呢間學校好唔好㗎

原帖由 carmen_fung 於 14-12-25 發表
收到am offer, 我都想知呢間學校好唔好㗎
我都想知,細B報全日,而收到am offer!

基本上聖公會的學校不會太差,另主要是佢同兆強小學校可能說是多年兄弟校!

回覆:有無人知藍田聖匠comment 如何?

剛收到朋友個姪女係學校比同學打,真人真事,話說她姪女同同學爭玩具車坐,同學爭輸左,就不斷打她姪女,最後她姪女塊面比指甲找到好似花面貓,差少少整到眼睛、老師個刻唔知做緊乜!當時沒有叫家長來學校,只電話通知她女兒在學校爭執,放學如常接她時才驚見塊面咁,嚇到她媽問點解會咁,學校仲沒有公開名是邊個同學搞到佢女咁,只是說小孩在學校爭執好正常。
我當初都有帶我仔in過聖匠,我早左到,仔仔週圍行,行過個老師面前,老師企係度笑都唔笑,招呼又唔打,更加唔會主動同小朋友傾計,我自己覺得老師太後生。沒有愛心

引用:剛收到朋友個姪女係學校比同學打,真人真事

原帖由 kqfamily 於 14-12-26 發表
剛收到朋友個姪女係學校比同學打,真人真事,話說她姪女同同學爭玩具車坐,同學爭輸左,就不斷打她姪女,最 ...
囝囝有聖匠am offer, 但在開放日和面試當日,見到那些老師都比較年輕,而教育局個網見到呢間77%嘅老師年資較少,所以決定放棄!

回覆:Evachau 的帖子

2月boy , 聖匠pm offer ,金麗am offer
面試當天老師比金麗有愛心

‹ 上一主題|下一主題