用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 今日唔知收唔收到培道offering呢?
樓主: BBBQ
go

今日唔知收唔收到培道offering呢?   [複製鏈接]

回覆 apple_love 的帖子

我諗我都兇多吉少.

我未收到丫,住隔幾棟的朋友已收到了 ><

引用:回覆+apple_love+的帖子 我諗我都兇多吉少

原帖由 月光夢魔兔 於 14-12-16 發表

我諗我都兇多吉少.
公道d講,我仔個日表現一般,唔收都服嘅

我女都係,佢答問題,答到9唔搭8,個日唔知做咩.

回覆 wingxsunny 的帖子

亞女in15/11 下午3:30,都問左好多問題喎

我個女當日表現中規中矩, 唔算好突出, 真係好難講.....
我仲要等多兩個鐘呀............

老公快D起身啦.......

我收到封信了, 上面寫不獲取錄, 但下面有張waiting下午班回條。好奇怪囉~~~

引用:回覆+apple_love+的帖子 我女都係,佢答問

原帖由 月光夢魔兔 於 14-12-16 發表

我女都係,佢答問題,答到9唔搭8,個日唔知做咩.
我個仔都係呀,大聲夾無準

引用:回覆+apple_love+的帖子 我個女當日表現中

原帖由 helenmelody 於 14-12-16 發表

我個女當日表現中規中矩, 唔算好突出, 真係好難講.....
我個感覺好準,感覺個日in得好rush,老師不太留意我仔,真係唔收

我個老友IN 四點, 都話老師好趕問得好少題, 好似對佢個小朋友無興趣, 都係收rejected, 但可以排waiting, 真係好難講架, 佢話小朋友其實表現唔差, 反常地好乖好聽話好有禮貌....但KV小朋友有D玩野, 問東答西, 但就有PM offer....

回覆 lovely_wing1123 的帖子

睇JM報料, 似乎得兩款, 一係offer, 一係rejected 但可覆學校排waiting

我都未收到信,可能聽日先收到

引用:回覆+apple_love+的帖子 我個老友IN+四點,

我個老友IN 四點, 都話老師好趕問得好少題, 好似對佢個小朋友無興趣, 都係收rejec ...
我覺得老師個反應係有d hints,因為cannan收我仔個日interview 的確係in得耐,老師感覺有d欣賞仔仔,培道個日真係好rush,老師話in完就掛住寫野無再望過我地,我仔自己落地推番張櫈老師都冇為意,回想番唔收係有跡可尋

引用:回覆+apple_love+的帖子 我個老友IN+四點,

我個老友IN 四點, 都話老師好趕問得好少題, 好似對佢個小朋友無興趣, 都係收rejec ...
我小朋友當日都係in 大約甘上下時間,只是問下今日邊個同你黎,搭咩車,鍾意食咩sth like that, 無玩任何上午in的野如併圖,講故事。當日小朋友對答如流,有禮貌。但我覺得上午in玩甘多野,無理由下午問少少野就收我小朋友,吾fair !
結果當然reject, 所以我好奇想知in下午臨近收工,邊個最後會收。

宜家你仔仔收到幾多個OFFER呀?
我唔敢想了, 民生我 覺得阿女表現唔差, 老師都反應好好, 有笑, 但都REJECTED, 所以唔敢估估下.....

回覆 wingxsunny 的帖子

你的小朋友是細B嗎? 我朋友的女係10月細B

引用:Quote:原帖由+helenmelody+於+14-12-16+發

原帖由 wingxsunny 於 14-12-16 發表
我小朋友當日都係in 大約甘上下時間,只是問下今日邊個同你黎,搭咩車,鍾意食咩sth like that, 無玩任何上 ...
我in下午3:00pm等左九個字先有得in,真係in得好rush,不過仔仔個曰有答錯野,表現一般

引用:Quote:原帖由+helenmelody+於+14-12-16+發

引用:回覆+apple_love+的帖子 宜家你仔仔收到幾

宜家你仔仔收到幾多個OFFER呀?
我淨係收到迦南同原校個offer咋,今日第三個result出,仲有三間未知,最快應該23/12金麗同創價,民生撞左培道我冇去民生呀

回覆:apple_love 的帖子

am offer 男仔

‹ 上一主題|下一主題