用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 崇真主流班21/11面試result
樓主: Pongfong
go

崇真主流班21/11面試result

引用:似乎21号in+真係冇人有offer? +

原帖由 Cheesepop 於 14-12-18 發表
似乎21号in 真係冇人有offer?
其寶in個日in得咁快都有預感佢已經揀哂前一批

回覆:cathylaw22 的帖子

不過如果已知冇位就唔好叫人in 啦

回覆:崇真主流班21/11面試result

我都係咁話,根本係敷衍,求其問兩句就打發小朋友走

引用:不過如果已知冇位就唔好叫人in+啦 +

原帖由 Gooblovebb 於 14-12-18 發表
不過如果已知冇位就唔好叫人in 啦
仲要在學校門口吹風排隊

Reject

21號 waiting,我都覺得佢地本身都收哂生咁滯,打去問話每班都有留位架喎~

回覆 siutingf 的帖子

我都認為之前兩次都已收夠學生,希望21號 in有offer的媽媽上來通知一下。不過就算學校咁做都無辨法,間間行政不一樣。。。

引用:回覆+siutingf+的帖子 我都認為之前兩次都

原帖由 belaau 於 14-12-20 發表
回覆 siutingf 的帖子

我都認為之前兩次都已收夠學生,希望21號 in有offer的媽媽上來通知一下。不過就算學 ...
我都係waiting,因為崇真唔係我哋first priority,所以冇乜失望,不過佢未in哂所有小朋友就開始出offer呢個做法好奇怪,我估都冇乜其他學校會咁做。其實可能啲位一早就比哂之前in嘅小朋友了,我哋21號嗰班in得幾好都冇用。

回覆:H小B媽 的帖子

21號in 都係冇offer