用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無人今日無去太子明慧註冊呀?
樓主: kayleyleung23
go

有無人今日無去太子明慧註冊呀? [複製鏈接]

引用:Quote:原帖由+cpy123+於+14-12-14+發表Hayl

原帖由 cpy123 於 14-12-14 發表
哎呀sorry 似到我都攪亂左,Kayley23同Hayley24先啱。 sorry
吾洗sorry, 你吾講我都無留意我同hayleymama 甘有緣添,希望成你貴言我小朋友會同hayleymama 個囡一樣甘好彩啦!不過其實我收到am offer 真係好開心啊

引用:Quote:原帖由+cpy123+於+14-12-14+發表哎呀

原帖由 kayleyleung23 於 14-12-14 發表
吾洗sorry, 你吾講我都無留意我同hayleymama 甘有緣添,希望成你貴言我小朋友會同hayleymama 個囡一樣甘好 ...
恭喜哂有offer 等我仲以為妳地係打手添 又會個名咁似既。哈哈哈.........

引用:Quote:原帖由+kayleyleung23+於+14-12-14+

恭喜哂有offer 等我仲以為妳地係打手添 又會個名咁似既。哈哈哈.........

...
我新手媽媽,我無甘得閒做打手,只係好想上這babykingdom 得多d資訊,但其實你不用質疑我地係打手來回覆,大家都係家長,互相分享而已。你甘只會有吾好䄘様比仔女

引用:Quote:原帖由+cpy123+於+14-12-14+發表恭喜

原帖由 kayleyleung23 於 14-12-14 發表
我新手媽媽,我無甘得閒做打手,只係好想上這babykingdom 得多d資訊,但其實你不用質疑我地係打手來回覆, ...
我以為姐,唔好介意,呢個都係我個人感覺姐。不過我唔係好明咩只會有唔好榜樣俾仔女??我不嬲睇野都好細心既,我都會教導我小朋友大膽假設,小心求證。

回覆:cpy123 的帖子

大家唔好鬧交,好少事

引用:大家唔好鬧交,好少事 +

原帖由 hayleymama24 於 14-12-14 發表
大家唔好鬧交,好少事
無閙交呀kayleymama!大家都係分享下姐。了解清楚D,大家都想係呢個平台得到真確既消息。

回覆:cpy123 的帖子

我係Hayleymama

引用:Quote:原帖由+hayleymama24+於+14-12-14+發

無閙交呀kayleymama!大家都係分享下姐。了解清楚D,大家都想係呢個平台得到真確既消息。

...
其實ok 既,鍾意咪聽,吾鍾意咪吾加意見囉。小心求証係好事,我始終明白作為家長in 完又好心急收信,大部分人收到自己收吾到我都會吾開心啦。cpy , 睇開d啦,宜家只係N班開始

引用:明慧幾好,我係pn+用家 +

原帖由 hayleymama24 於 14-12-14 發表
明慧幾好,我係pn 用家
多謝hayleymama 分享,好彩我有offer 呀....哈哈哈!

引用:Quote:原帖由+cpy123+於+14-12-14+發表無閙

原帖由 kayleyleung23 於 14-12-15 發表
其實ok 既,鍾意咪聽,吾鍾意咪吾加意見囉。小心求証係好事,我始終明白作為家長in 完又好心急收信,大部分 ...
我又唔係咁諗wor,有意見就可以提出架啦。有分鍾意唔鍾意架咩?我又唔係唔開心,interview D 野。一係得一係唔得架啦。我只不過表達我對呢間學校安排所俾到我既感覺姐。如果依妳既見解,妳唔鍾意但又發表意見??不過我好歡迎各方面既意見架。

回覆:kayleyleung23 的帖子

如你有問題,直接pm我,我上返幼稚園版拜師先。

回覆 kayleyleung23 的帖子

我有明慧a.m. offer, 最後放棄了

pm offer,放棄了
‹ 上一主題|下一主題