用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 英藝幼稚園(九龍塘) 請問有冇讀緊英藝N班嘅家長可以分享吓
樓主: kikikam
go

請問有冇讀緊英藝N班嘅家長可以分享吓 [複製鏈接]

回覆:請問有冇讀緊英藝N班嘅家長可以分享吓

我想俾囡囡讀英藝,但很多人說太貴,唔值得,請各用家可否分享下

引用:我想俾囡囡讀英藝,但很多人說太貴,唔值得

原帖由 sushimama 於 15-05-02 發表
我想俾囡囡讀英藝,但很多人說太貴,唔值得,請各用家可否分享下
我個囡今年讀n班! 如果無其他選擇不況一試, 因我覺得囡英文勁咗, 會間中講d英文生字出黎(唔係我哋教)

回覆:nanayu58 的帖子

我囝今年12月都會返N班呀,請問老師會同家長講普通話定英文架?

我個仔讀緊九龍塘分校N 主流班,學多左好多野,由生活上到學術上都有,語言環境我超贊,本身我地屋企冇講普通話,佢學左好多,好多時同婆婆講普通話,英文都識多左

識唱好多歌,廣東話 英文 普通話都有,功課自己做,畫線填顏色既時候小肌肉都明顯有力左,數學數到30up
我講呢d唔係想話學術勁,我本身唔追學術,揀英藝係想學下普通話英文,小朋友咁細,唔想放左學仲要出去補,俾個好既語言環境好好利用返學果d時間學得幾多就幾多,放左學我地玩到盡架,不喜勿插

看到家長們評語也不錯可以放心少少,但唔明點解外間評語麻麻,見到好多讀緊的也覺得幾好,好奇怪

囡囡讀緊N班,老師有愛心,英文教得幾好,學到好多嘢。

請問學費?

國際班貴過主流班好多呀, 其實國際班同主流班有咩分別?

請問有冇人知英藝讀國際同本地既學費?thx?

引用:請問有冇人知英藝讀國際同本地既學費?thx?

原帖由 muimui1018 於 15-09-03 發表
請問有冇人知英藝讀國際同本地既學費?thx?
國際貴400蚊

回覆:EKB 的帖子

我家孩子现在NCA老师也没打过电话,我家的读全日

‹ 上一主題|下一主題