用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 使用意見 不停要登入
go

不停要登入

同我喺BK情況一樣,今朝開始每次再睇app就會自己登出,令我每次都要再登入,好滋擾呢? 問題已3星期仲未解決,我已清援存剷app重裝過幾次喇,唔好再叫我再做無用嘅嘢,請盡快反映問題啦!唔該晒

冬日勳章 醒目開學勳章 熱血金章

您好,技術員這幾天已反覆測試過您的帳戶,確認帳戶正常運作,您所遇到的問題,可能與您使用的手機型號、手機操作系統、手機設定及安裝的apps有關。

請問您遇到此問題前,有沒有更改過手機任何設定,或安裝過一些防毒或防火牆程式?煩請您再提供一次手機的資料。謝謝!

引用:您好,技術員這幾天已反覆測試過您的帳戶,

原帖由 國務專員 於 14-12-04 發表
您好,技術員這幾天已反覆測試過您的帳戶,確認帳戶正常運作,您所遇到的問題,可能與您使用的手機型號、手 ...
專員你好,出完post果日之後,呢兩日又回覆正常

引用:您好,技術員這幾天已反覆測試過您的帳戶,

原帖由 國務專員 於 14-12-04 發表
您好,技術員這幾天已反覆測試過您的帳戶,確認帳戶正常運作,您所遇到的問題,可能與您使用的手機型號、手 ...
唔該晒。另外我係用緊手機HTC M8 app V1.2。