用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍禮賢學校 九龍禮賢學校call waiting
樓主: elmobeebee
go

九龍禮賢學校call waiting

回覆:九龍禮賢學校call waiting

會連call幾日???係就好,但禮賢好像出了很多waiting, 而且又唔知排第幾

引用:會連call幾日???係就好,但禮賢好像出了

原帖由 nikeshoeshk2001 於 14-12-01 發表
會連call幾日???係就好,但禮賢好像出了很多waiting, 而且又唔知排第幾

...
封信寫call 到5/12。一日未到,一日都有機會。加油!!!

引用:Quote:原帖由+Himhimmama1015+於+14-12-01+

原帖由 elmobeebee 於 14-12-01 發表
佢呢一round call waiting 到5/12。希望你呢幾日會收到call!
多謝,真心希望大家係waiting又無其他offer嘅小朋友都能成功

唔知今日有冇人call 呢?

我估尋日call晒,今日一de聲氣都無,唯有等6月大抽獎後call waiting

照我估計,星期一call晒,如果今日不去註册的,明天會繼續call,直至額满,所以話call到5/12。(純屬個人推測)

qqkkChivas 發表於 14-12-1 14:13
感恩🙏,我12:30pm收到call,宜家去註冊!成個人都定晒、放鬆晒

...
恭喜你同囡囡!!

都係家長勸力阿仔/女先有書讀
我呢D懶媽

應該冇希望……

過了今天lunch time都無任何消息,
看來今round 的機會已很微。

除寄望六月另一round 有可能的call waiting 外,
要開始認真為大抽獎的排位做功課了!!

大家加油,希望6月學校再call

回覆:elmobeebee 的帖子

請問收到call的家長有出席禮賢的開放日/簡介會嗎?

我都同你哋一樣,等咗成個星期都冇電話。亞仔in 其他學校全部衰哂,得禮賢係waiting list, 而且又係我最心儀的學校,真係好唔開心。

其實有冇人知道個waiting list 係按乜嘢排?

回覆:buswwong 的帖子

都想知,究竟有多少waiting ?

有冇人唔收到call waiting?

打错。。。。。。

有冇人唔寫信收到call waiting?

我哋有其它學校offer .所以唔打算寫信。。。。

睇返大家既舊POST, 真係好戥大家高興呀!
唔知有無人註冊咗但又再放返個位出黎呢?
等緊禮賢第二輪CALL WAITING.  我小朋友本身在附近上幼稚園, 日日都經過禮賢, 佢真係好鍾意... 所以好希望收到佢CALL.....

引用:睇返大家既舊POST,+真係好戥大家高興呀!+唔

原帖由 catfung 於 15-06-11 發表
睇返大家既舊POST, 真係好戥大家高興呀!
唔知有無人註冊咗但又再放返個位出黎呢?
等緊禮賢第二輪CALL WAIT ...
睇其他post, 有幾個人會放
今日2-4pm 第二次註冊
明早留意電話