用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 元朗天水圍中學會點揀
樓主: janice917
go

元朗天水圍中學會點揀 [複製鏈接]

引用:Quote:原帖由+701003+於+15-07-11+發表利用

原帖由 123smile 於 15-07-14 發表
想喊,老師話全級考60前先係band1,我囡啱啱61,唔知點死
盡咗力,就算band 2都無所謂!仲有六年中學發揮小宇宙未去到大學畢業,都未知鹿死誰手!小學banding,去到初中翻一翻,上到高中又係另一翻,考完dse又是一番新局面,上到大學都有人畢唔到業

引用:回覆+123smile+的帖子 仲有2次,+加油.+我

原帖由 blee427 於 15-07-14 發表
回覆 123smile 的帖子

仲有2次, 加油. 我女有同學第2次追16名.
謝謝妳

引用:Quote:原帖由+123smile+於+15-07-14+發表想

原帖由 701003 於 15-07-14 發表
盡咗力,就算band 2都無所謂!仲有六年中學發揮小宇宙未去到大學畢業,都未知鹿死誰手!小學bandi ...
謝謝妳,有道理

yanmi2003 發表於 14-11-28 11:04
你學校就好啦,我地學校有一條龍中學,所以甚麼參觀,升中簡介會都要自己睇,唔會有其他資料

...
是天循小嗎?還是小?我仔讀循小,仲考慮緊脱龍否,因為唔想讀中中(阿仔呈分中英數常CABB)
我的顥然豬在04年10月15日出世啦!

現在先看到 flyers 沒有幫助

今年在書展仲買左 flyers ex 9 比阿仔做tim

本習作5平架 , 宜加5知報5報名好

回覆:元朗天水圍中學會點揀

有家長提及18鄕,我非常建議家長們於午膳/放學時間去18鄕附近觀察一下18鄉同學行為!

‹ 上一主題|下一主題