用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 迦南幼稚園(小西灣) 2015-2016 k2插班
go

2015-2016 k2插班 [複製鏈接]

請問現在讀緊k1既班有空缺嗎?
變回有學卷後,會教淺嗎?
   0    0    0    0

回覆:babycute2009 的帖子

因為今年沒有學券,比較少人讀,有家長說還在收插班K1,你打電話去學校問下。好奇一問,點解你插明年K2嘅

咁我係要比學費定可用學卷呢?

回覆:2015-2016 k2插班

2015年9月開學應該可用學券,學券係跟小朋友,係舊學校退學後會還返比你,跟住就比新學校。

[img align=right]http://as-luv2-454139179.blog.ocn.ne.jp/nova/images/tamama.jpg[/img][img align=left]http://game.21cn.com/zhuanti/comic/keroro/images/keroro.jpg[/img]

小花子 發表於 15-2-8 22:55
2015年9月開學應該可用學券,學券係跟小朋友,係舊學校退學後會還返比你,跟住就比新學校。

...
多謝你回覆
即是如我小朋友2015-2016插k2, 可以用學卷嗎?
咁舊學生, 升讀K2 / 2015—2016,佢地唔可以用學卷?要比原價學費?

回覆:babycute2009 的帖子

舊生K1上K2, 申請學卷K2 、K3時用。

monchibibi 發表於 15-2-9 14:19
舊生K1上K2, 申請學卷K2 、K3時用。
thx
今日問左學校, 冇空缺了

回覆:2015-2016 k2插班

幾時, 怎樣插2016 K2?

‹ 上一主題|下一主題