用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際學校 有冇家長知道SJS 同cais除學制外,其他方面的特色? ...
go

有冇家長知道SJS 同cais除學制外,其他方面的特色? [複製鏈接]

有冇家長知道SJS 同cais除學制外,其他方面的特色。
因為我囝囝原本讀SJS嘅year 1,而家收到cais嘅prep 取錄通知。
   0    0    0    0

主要睇你對基督教學校的看法,location 同有無school bus 都係要考慮的一點。我無去過SJS,我去過CAIS 現有的campus. 我是想選擇一間christain school 俾我個女。buy 佢地係有宗教去作道德教育的基石。cais 新校舍靚,但有$20k 既debenture 要求。學費都加得勁

Thanks readymama.

請問有冇14-15年度cais prep家長比d資料我?感謝!

回覆:readymama 的帖子

$250000才對?!

引用:主要睇你對基督教學校的看法,location+同

原帖由 readymama 於 14-11-22 發表
主要睇你對基督教學校的看法,location 同有無school bus 都係要考慮的一點。我無去過SJS,我去過CAIS 現有 ...
請問sjs即系邊間?

Sha Tin Junior School

emmyhung 發表於 14-11-22 19:25
有冇家長知道SJS 同cais除學制外,其他方面的特色。
因為我囝囝原本讀SJS嘅year 1,而家收到cais嘅prep 取錄 ...

CAIS吾係2015年1月先Interview咩?點解你咁快有Offer嘅?

‹ 上一主題|下一主題