用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 女孩子……你會揀....救恩vs高主教?
go

女孩子……你會揀....救恩vs高主教? [複製鏈接]

如果2間都offer同要搭校車,你會點揀? 朋友話係happy school vs 谷school, 你地同意嗎?

1    0    0    0

同意, 兩間我都有朋友的仔仔讀緊

揀邊間好視乎你想個女行邊條路

用家意見, 救恩無乜負面評價, 活動教學, Happy school

至於高主教, 我朋友的仔仔讀緊K2, 超多功課, 好谷, 朋友打算唔上高主教小學, 升小報第二間

要視乎你感覺你個女係咪受谷的類型, 聰明有爭勝心, 肯被鞭策的小朋友去谷的學校未必辛苦

回覆:helenmelody 的帖子

多謝你寶貴意見啊~

回覆:女孩子……你會揀....救恩vs高主教?

我大仔讀高主教,K2功課每日3樣大概寫100個字佢覺得幾好,日日返學好開心

引用:我大仔讀高主教,K2功課每日3樣大概寫100個

原帖由 Vinccy 於 14-11-19 發表
我大仔讀高主教,K2功課每日3樣大概寫100個字佢覺得幾好,日日返學好開心

...
係咪真係好少女同學仔呀?

高幼又唔算好谷,論最谷既學校,未到高幼,做完功課仲有好多時間玩
女同學會group埋一班,大約8,9個,唔使怕冇女仔一齊玩

請問救恩是否已出結果?

回覆:heihahei 的帖子

救恩未in完wo!

babycute2009 發表於 14-11-19 23:09
高幼又唔算好谷,論最谷既學校,未到高幼,做完功課仲有好多時間玩
女同學會group埋一班,大約8,9個,唔使 ...
全級得8-9個女仔甘少, INTERVIEW個陣都見到好多女仔.

K1時2個女同學,而家好似5個

引用:K1時2個女同學,而家好似5個 +

原帖由 Vinccy 於 14-11-20 發表
K1時2個女同學,而家好似5個
其實得噤少女同學,佢地會吾會反而萬千寵愛呢

‹ 上一主題|下一主題