用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 大家今日收到 明我 (西灣河) 面試通知信未?? ...
go

大家今日收到 明我 (西灣河) 面試通知信未?? [複製鏈接]

我今日收到面試通知信了!! 剛收到通知心情好緊張啊, 最後成功錄取 下午班,
要在11月28日之前寄回 回條 預留學位!!
   0    0    0    0

引用:我今日收到面試通知信了!!+剛收到通知心情

原帖由 ArKeii 於 14-11-14 發表
我今日收到面試通知信了!! 剛收到通知心情好緊張啊, 最後成功錄取 下午班,
要在11月28日之前寄回 回條 預留 ...
請問你小朋友當日表現如何?我仔識做某一個task,但之後開始坐吾定

引用:我今日收到面試通知信了!!+剛收到通知心情

要在11月28日之前寄回 回條 預留 ...
你今日收到啦?你住邊呀?

回覆:大家今日收到 明我 (西灣河) 面試通知信未??

好叻呀!有offer的BB是否完成所有task?

回覆 chanoel321 的帖子

我個女面試果日比我預期的好, 有問有答肯配合~~

回覆 superlammy1031 的帖子

係啊~~就半個小時前收到信, 我住鰂魚通啊~~

回覆 ed197 的帖子

恭喜晒丫~~我地可以做同學仔~

回覆 lcyesther 的帖子

唔清楚啊~~但我個女就答晒所有問題!! 可以講果日狀態吾差,
但上星期果間就一般, 趕住要走, 所以都係睇彩數~~

回覆:大家今日收到 明我 (西灣河) 面試通知信未

其實見校長攞玩具嗰part計唔計分?因為我見校長手上冇任何小朋友嘅資料

見校長果PART 你吾係要比手上張紙距咩?? 但我個女就係係呢到衰左, 校長變黑臉

引用:回覆+superlammy1031+的帖子 見校長果PART

見校長果PART 你吾係要比手上張紙距咩?? 但我個女就係係呢到衰左, 校長變黑臉 ...
咦。。。唔記得左添

明天8點半 我仲要面試 衛理堂~~ 應該機會不大~~因太早了~

回覆:大家今日收到 明我 (西灣河) 面試通知信未

唔知明我今年有幾多人in呢

引用:回覆+superlammy1031+的帖子 明天8點半+我

明天8點半 我仲要面試 衛理堂~~ 應該機會不大~~因太早了~ ...
我明天都in衛理堂呀,不過就9:30

引用:Quote:原帖由+ArKeii+於+14-11-14+發表回覆

原帖由 superlammy1031 於 14-11-14 發表
我明天都in衛理堂呀,不過就9:30
衛理堂分兩日?我22號9:30

9點半 係最好時間黎, 8點半真係太早~~我個女平時都8點先起身~~

好心急呀,真係........我個女大B,果日INTERVIEW我覺得佢OK,不過因為個環境好嘈,有幾次都聽唔到老師講咩,我住FORTRESS HILL,其實有點FAR

引用:好叻呀!有offer的BB是否完成所有task? +

原帖由 lcyesther 於 14-11-14 發表
好叻呀!有offer的BB是否完成所有task?
我仔做到晒所有,見校長都有講早晨,多謝,byebye,有pm offer,不過我申請上午班

引用:回覆+superlammy1031+的帖子 明天8點半+我

明天8點半 我仲要面試 衛理堂~~ 應該機會不大~~因太早了~ ...
我都係in 8:30

‹ 上一主題|下一主題