用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 觀塘K interview 討論區
樓主: lwy_brenda
go

觀塘K interview 討論區   [複製鏈接]

引用:剛剛放了平救am,等緊的家長+good+luck!+

原帖由 eesmile 於 15-01-31 發表
剛剛放了平救am,等緊的家長 good luck!
點解唔讀吖?有更好既offer?

引用:Quote:原帖由+eesmile+於+15-01-31+發表剛

原帖由 KAMIKASHUN 於 15-01-31 發表
點解唔讀吖?有更好既offer?
我搬左,收到新地址附近call waiting, 所以放棄。

引用:回覆+MAMEI104+的帖子 我係用家!+我上年報

原帖由 megwong1 於 14-11-18 發表
回覆 MAMEI104 的帖子

我係用家! 我上年報N班, 同你一樣, 响度搵COMMENT, 勁差, 但小朋友已讀N 3 個月, 我 ...
你講保良局?

引用:回覆+MAMEI104+的帖子 我係用家!+我上年報

原帖由 megwong1 於 14-11-18 發表
回覆 MAMEI104 的帖子

我係用家! 我上年報N班, 同你一樣, 响度搵COMMENT, 勁差, 但小朋友已讀N 3 個月, 我 ...
sorry 博愛醫院先真

引用:Quote:原帖由+megwong1+於+14-11-18+發表回

原帖由 MAMEI104 於 14-11-20 發表
多謝你解答。。。我就係見到好多年前既評語。。佢地用恐怖黎形容。但果日我陪仔仔去面試又唔覺得好差。。地 ...
請問d評價系邊度睇架?我都想瞭解下呢間學校,thanks

KAMIKASHUN 發表於 15-2-8 02:34
請問d評價系邊度睇架?我都想瞭解下呢間學校,thanks

我都係係BK打返學校名搵咋.....不過好多評語都係好多年前架啦

引用:我兒十月細B,報了油塘,觀塘區一帶幼稚園

原帖由 lwy_brenda 於 14-11-03 發表
我兒十月細B,報了油塘,觀塘區一帶幼稚園,你哋報了邊間,好黑,星期六兒子發燒,全不能去面試,黎緊星期 ...
收埋培正封reject letter, k1所有結果出曬,煩學校嘅野終於暫時告一段落,希望大家小朋友開開心心上k1

‹ 上一主題|下一主題