用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 英國有無網店可買香港or日韓零食?有送貨? ...
go

英國有無網店可買香港or日韓零食?有送貨? [複製鏈接]

英國有無網店可買香港or日韓零食?有送貨?
   9    0    0    0

回覆:英國有無網店可買香港or日韓零食

不用麻煩,香港空郵便可,不用二星期收到,如糖,文具,杯面等。暫未有問題!

引用:不用麻煩,香港空郵便可,不用二星期收到,

原帖由 brother4 於 14-10-28 發表
不用麻煩,香港空郵便可,不用二星期收到,如糖,文具,杯面等。暫未有問題!

...
真的可以寄杯麵入囗嗎?我以為不可以

回覆 scso 的帖子

http://shop.waiyeehong.com/

Good Luck.

Terence

杯面用空郵便用,試—箱寄,又試散寄。

英國超市或唐人街都有杯面賣,可惜王子公主要香港製造找唔到,如出前—丁見平就寄去,賣一箱約一百,寄去空郵要二三百郵費

回覆 brother4 的帖子

請問是否郵局寄?幫郵局買紙箱嗎?是否寫Gift無價值?飲品可以寄嗎?的麻煩因我仔喜歡飲香蕉奶

Thanks!

回覆:scso 的帖子

是郵局寄空郵,不放心可掛號,是買紙箱或post pack,不是gift,如食物冩food,糖果冩sugar,飲品未試過寄,但想知可上綢找(各國禁寄物品)有講

謝謝大家,剛上網找到http://www.orientalmart.co.uk
買滿GBP75免費送貨,買多些比呀仔慢慢食

回覆:scso 的帖子

好介紹

回覆:Fate 的帖子

你介紹的好有興趣想知多一點,見有出前—丁杯麵,真是香港製造嗎?0.98鎊一個買多少才送貨?或買夠幾多免費送貨?thx

其實想清楚一點,第一次在淘寶買東西,朋友有淘寶網幫我買,昨天我收二件貨,其中一貨是二手貨及有破損,但不好意思叫朋友幫我退,退要番大陸退,所以綢上購物問多一點。。。。。

淘寶我之前買過兩次就

我都係英國,https://www.facebook.com/pages/ShopHKinUKcouk-%E9%A6%99%E6%B8%AF-%E6%97%A5%E6%9C%AC-%E9%9F%93%E5%9C%8B-%E9%9B%B6%E9%A3%9F%E6%97%A5%E7%94%A8%E5%93%81-%E8%8B%B1%E5%9C%8B%E7%B6%B2%E5%BA%97-Hong-Kong-Japan-Snacks-UK-Delivery/1400915986871338?ref=hl或者www.shophkinuk.co.uk,係網店,有好多香港野,係香港空運過嚟,滿50英磅免費送貨,但26號先開店HAHA

shmilu_kio    發表於 15-1-26 00:43

引用:回覆+brother4+的帖子 淘寶我之前買過兩次

原帖由 scso 於 14-10-29 發表

淘寶我之前買過兩次就
淘寶冇試過,因為知道信唔過。

scso 發表於 14-10-29 00:16
謝謝大家,剛上網找到http://www.orientalmart.co.uk
買滿GBP75免費送貨,買多些比呀仔慢慢食 ...
呢間正野, 價格ok, 我兩三日就去一次, 貨物好少過期

英國天氣。。。不用出門,送貨就好好。

brother4 發表於 14-10-28 21:07
英國超市或唐人街都有杯面賣,可惜王子公主要香港製造找唔到,如出前—丁見平就寄去,賣一箱約一百,寄去空 ...

https://wingyipstore.co.uk/c-6-noodles-rice-flour.aspx

其實一般出前一丁款式係EU 造, 但係印象中特別味道例如醬油豬骨味果D好似係香港造嘅.

其實即食麵對身體真係無益, 唔好比細路食咁多
可憐天下父母心 :cry:

引用:其實即食麵對身體真係無益,+唔好比細路食咁

原帖由 mimikitty28 於 15-01-26 發表
其實即食麵對身體真係無益, 唔好比細路食咁多
同意

‹ 上一主題|下一主題