用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 有冇人買過、用過淘寶賣既Oxford reading tree? ...
樓主: 愛麗C
go

有冇人買過、用過淘寶賣既Oxford reading tree? [複製鏈接]

回覆:有冇人買過、用過淘寶賣既Oxford reading tree

我之前買左支點讀筆,唔係for O R T 0既書
我想問問如果支筆可以入檔案入去,係咪都用到淘番0黎0既點讀書?

定只係好似錄音機咁播出0黎?

點買點讀版係咪一定要淘埋佢支筆?

回覆:cherimama 的帖子

唔好意思,我都不太清楚

回覆:有冇人買過、用過淘寶賣既Oxford reading tree

我想問下如我係A店買左小達人點讀筆+stage 1-2書   ,之後係B店買stage3-9, 咁支小達人讀唔讀到B店既書?thz!

引用:我想問下如我係A店買左小達人點讀筆+stage+

原帖由 kaworuming 於 15-03-15 發表
我想問下如我係A店買左小達人點讀筆+stage 1-2書   ,之後係B店買stage3-9, 咁支小達人讀唔讀到B店既書?th ...
你叫B店比個點讀包你安裝落支筆,應該得

引用:我冇買,以我淘寶多年經驗,不得不承認我國

原帖由 kirstyau 於 14-10-19 發表
我冇買,以我淘寶多年經驗,不得不承認我國高仿程度超強近乎正版,紙質冇分別,係大細有少許差別,音頻佢地 ...
點讀筆唔駛跟書一齊買?我問過淘寶,話要買埋佢套書才可用,自己買的不能用,是嗎?請教請教

回覆 417bbs 的帖子

如你咩都未買, 咪筆跟點讀版書! 但我好早買左一大堆ORT, 咁我咪淘聲頻, 再買支點讀筆, DIY點讀書, 佢有貼紙DIY, 只要你有對應本書既聲檔, CD, 都可以DIY

回覆:有冇人買過、用過淘寶賣既 ...

請問大家是否一次過買哂一套書和點讀筆
可否推介那一間書商好
謝謝

醒目開學勳章

回覆:jane-wang 的帖子

簽名被屏蔽

如果唔買係圖書館借都得

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

我剛買了1-2级……打算買埋3-12级……怕遲d難揾……但真的好好……值得買……我從未買過甘貴成2000!考慮左好耐

引用:請問大家是否一次過買哂一套書和點讀筆 可

原帖由 Qqbb2015 於 15-10-15 發表
請問大家是否一次過買哂一套書和點讀筆
可否推介那一間書商好
謝謝
上網找爸媽網點讀筆,香港都有得賣。

培理家長group
得閒入黎傾下
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=group&fid=4975

引用:Quote:原帖由+kirstyau+於+14-10-19+發表我

原帖由 417bbs 於 15-03-16 發表
點讀筆唔駛跟書一齊買?我問過淘寶,話要買埋佢套書才可用,自己買的不能用,是嗎?請教請教

...
可以分開買,但技術支援可能要靠自己了。

培理家長group
得閒入黎傾下
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=group&fid=4975

回覆:jenniferK 的帖子

我買過 大開本 質量非常好!

我想問問, 如果小朋友慣用佐有點讀筆看書. 噉仲肯唔肯睇唔係點讀筆的書呢? 因我怕現在買了一套, 他一路大時, 只肯這樣看書.

我想問問, 如果小朋友慣用佐有點讀筆看書. 噉仲肯唔肯睇唔係點讀筆的書呢? 因我怕現在買了一套, 他一路大時, 只肯這樣看書.

回覆 pakwong 的帖子

請問你幫襯邊間淘寶?可pm link畀我嗎?我都同你一樣驚隔得太耐先買技術唔同咗好難搞,但又驚賣家質素唔好... Thanks!

pakwong 發表於 16-2-29 09:43
我剛買了1-2级……打算買埋3-12级……怕遲d難揾……但真的好好……值得買……我從未買過甘貴成2000!考慮左 ...
問你幫襯邊間淘寶?可pm link畀我嗎?我都同你一樣驚隔得太耐先買技術唔同咗好難搞,但又驚賣家質素唔好... Thanks!

我朋友代淘不知link!sorry.
‹ 上一主題|下一主題