用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 有冇人買過、用過淘寶賣既Oxford reading tree? ...
go

有冇人買過、用過淘寶賣既Oxford reading tree? [複製鏈接]

如題!

50    0    1    0

回覆:有冇人買過、用過淘寶賣既Oxford reading tree

push

回覆:有冇人買過、用過淘寶賣既Oxford reading tree

我有stage 1~2點讀版,你想有咩想知?

引用:我有stage+1~2點讀版,你想有咩想知? +

原帖由 scgift 於 14-10-18 發表
我有stage 1~2點讀版,你想有咩想知?
請問書本質量ok嗎?
點讀方面又怎樣?

回覆:愛麗C 的帖子

想買stage3-9比阿女帶回校早讀時用,見有點讀版好吸引咁,但又擔心質量問題!

回覆:愛麗C 的帖子

質量好好……Good!

我冇買,以我淘寶多年經驗,不得不承認我國高仿程度超強近乎正版,紙質冇分別,係大細有少許差別,音頻佢地都係copy正版,所以唔需要驚發音有問題! 心動係正常,如不是我早購正版,我都忍不住購買,最後我都買左支點到筆DIY點讀版,但只可以成本讀,不可以每頁讀!音頻都有得淘幾蚊

買一套千幾2千,好過買迪迪尼,長遠養成喜愛閱讀先係讀書好既關鍵!所以我地堅持都現在冇買咩乜pad物pad,2個女都喜愛閱讀,我地早上未起身佢地已經自己睇書,出街一定第一時間搵本書帶出街!

回覆:有冇人買過、用過淘寶賣既Oxford reading tree?

我很喜歡「典范英語」大字本!

引用:我冇買,以我淘寶多年經驗,不得不承認我國

原帖由 kirstyau 於 14-10-19 發表
我冇買,以我淘寶多年經驗,不得不承認我國高仿程度超強近乎正版,紙質冇分別,係大細有少許差別,音頻佢地 ...
聽你咁講,我就更加想買、放心買了!
謝謝你的意見!

引用:買一套千幾2千,好過買迪迪尼,長遠養成喜

原帖由 kirstyau 於 14-10-19 發表
買一套千幾2千,好過買迪迪尼,長遠養成喜愛閱讀先係讀書好既關鍵!所以我地堅持都現在冇買咩乜pad物pad,2 ...
你2女真係好乖

回覆:有冇人買過、用過淘寶賣既Oxford reading tree?

Quality is good!!!

我近排都睇緊,想買level 3-9,加點讀筆,差不多人仔1100,免運費,我朋友買左,品質都無問題,包膠面架!連幼稚園學校老師(已經是媽媽級的)都一人買一套!

引用:如題! +

原帖由 愛麗C 於 14-10-17 發表
如題!
很不错的,我去年圣诞节买了1-9回来送给女儿做礼物,还不到一年,女儿自己快读完level 8 了。今年的礼物女儿说要level10-12。我也推荐很多给朋友,免运费送货到家。

daddyday  Any link please ? Thanks.  發表於 14-10-27 08:58

請問你地既小朋友係幾大開始睇呀? thx

回覆 bbq2008 的帖子

可提供 link 嗎?

因為阿囡學校睇開,所以老師介紹家長買在家睇,我地自己上淘x找來買囉!抵D嘛!  其實家長可去淘x自己search,格下價,間間差不多!

阿女(5歲)近來愛上訓覺前訓住聽,當audio book練listening, 唔錯!聽緊level7

引用:我很喜歡「典范英語」大字本! +

原帖由 咪臣 於 14-10-19 發表
我很喜歡「典范英語」大字本!
有冇点讀筆買?几錢?是否英語字典?謝謝

引用:Quote:原帖由+愛麗C+於+14-10-17+發表如題

原帖由 jane-wang 於 14-10-25 發表
很不错的,我去年圣诞节买了1-9回来送给女儿做礼物,还不到一年,女儿自己快读完level 8 了。今年的礼物女 ...
有冇多D資料?

‹ 上一主題|下一主題