用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 有冇人買過、用過淘寶賣既Oxford reading tree? ...
樓主: 愛麗C
go

有冇人買過、用過淘寶賣既Oxford reading tree? [複製鏈接]

5會!我女跟住讀

回覆:有冇人買過、用過淘寶賣既Oxford reading tree

can anybody pm me and recommend to me the shop where i can buy a good quality pen and the whole series. thx a lot

i wanna get the like too..

我都想買,但見到淘寶有好多版本,有冇LINK可PM?謝謝!

回覆:bbq2008 的帖子

可提供link 嗎?

有無 links share 呀~?

回覆 bbq2008 的帖子

可否PM淘寶條LINK比我,謝謝!

可pm link畀我嗎

回覆:有冇人買過、用過淘寶賣既Oxford reading tree?

Pls pm the link tks

引用:我剛買了1-2级……打算買埋3-12级……怕遲d

原帖由 pakwong 於 16-02-29 發表
我剛買了1-2级……打算買埋3-12级……怕遲d難揾……但真的好好……值得買……我從未買過甘貴成2000!考慮左 ...
可提供link 嗎?

我以前在(店名):以馬內利7,   買過 3次 (stage6-9, stage10-12, oxford tradional tale) , 用小達人點讀筆, 質量很好, 以前差不多是佢賣得最多 !
最近想買埋stage 3-5 比細BB, 再上TAOBAO時, 要問店主, 佢再比link 你  https://shop71881847.taobao.com/

可能競爭大, 被對手投拆 以前RECORD 無哂  !

,  

上到淘寶眼花撩亂,揾由歲半開始用,又有字又無字書,好多無連點讀筆,有買過嘅可以pm link?非常感謝!😭

引用:我以前在(店名):以馬內利7,+++買過+3次+(st

原帖由 408littlepig 於 16-05-29 發表
我以前在(店名):以馬內利7,   買過 3次 (stage6-9, stage10-12, oxford tradional tale) , 用小達人點讀筆, ...
我都幫襯哩個店主, 套書是13年買stage 1-2, 年頭再買埋stage 3-5。 質素好好 亦介紹咗好朋友幫襯。

引用:我以前在(店名):以馬內利7,+++買過+3次+(st

原帖由 408littlepig 於 16-05-29 發表
我以前在(店名):以馬內利7,   買過 3次 (stage6-9, stage10-12, oxford tradional tale) , 用小達人點讀筆, ...
謝謝 正在搵緊呢間店

醒目開學勳章

請問你的ORT 點讀後是一把聲定分番每個角色的聲?

回覆:florachung 的帖子

我有套在以瑪內利淘的stage 3-5 連點讀筆,九成新睇妳有冇興趣?

引用:Quote:原帖由+408littlepig+於+16-05-29+發

原帖由 piglet0529 於 16-06-12 發表
請問你的ORT 點讀後是一把聲定分番每個角色的聲?
唔會分幾把聲 但有時會男人聲 女人聲 有情感

回覆:有冇人買過、用過淘寶賣既Oxford reading tree

有其他店也賣這 分別在支點讀筆 我幫襯過咁多次質素 解答很親切

回覆 joannelmf 的帖子

Can you pm me the Taobao link? Thanks

我買了STAGE 1-12 , 質量好好……
‹ 上一主題|下一主題