用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 20分 St Mary or 油天
go

20分 St Mary or 油天

有機嗎?

回覆:20分 St Mary or 油天

20分,舊年有朋友抽入舊油天

St Mary 20分 機會率是0

nicemelody    發表於 14-9-26 00:58

啱啱14年 St Mary 母非old gal, 無宗教分, 都派到。兩個朋友都係,都係住佐敦

nicemelody    發表於 14-9-26 00:59

回覆 umama 的帖子

派係大抽獎,20分係講自行。
20分可能有得抽,但機會係細。

nicemelody    發表於 14-9-26 00:59

umama 發表於 14-9-24 15:04
啱啱14年 St Mary 母非old gal, 無宗教分, 都派到。兩個朋友都係,都係住佐敦
你朋友個d叫「統一派位」, 唔使計分的

自行選油天,大抽獎就 St Mary 。

nicemelody  自行成功,便不能抽獎  發表於 14-9-26 01:00
誰人受痛苦被懸掛在木頭  至高的愛盡見於刺穿的手

若果中咗油天,仲夠唔夠膽抽st mary呀?

如果中油天,咁已經係頭獎啦喎!

上年st.mary 25都入唔哂,廿分冇行

唔知今年st Mary 25 分收得哂嗎?

回覆 jason1978 的帖子

自行中咗,仲邊有得大抽獎呀

nicemelody    發表於 14-9-26 01:00

回覆 toffee926 的帖子

我女同學仔有好幾個係25分,聽咁耐無人甩拖。

回覆:Jane1983 的帖子

引用:回覆+jason1978+的帖子 自行中咗,仲邊有

原帖由 Jane1983 於 14-09-24 發表
回覆 jason1978 的帖子

自行中咗,仲邊有得大抽獎呀
好似可以放棄,再抽。當然好多係因為有私小backup

回覆 Ehyclhphth 的帖子

自行中到油天,會因為更好私校或叩到有龍津校放,但好少放咗去抽St Mary。大佬,你估實抽到咩!

引用:上年st.mary+25都入唔哂,廿分冇行 +

原帖由 klm402 於 14-09-24 發表
上年st.mary 25都入唔哂,廿分冇行
我朋友昨日親證佢同學係old girl 25分去年11月入唔到。而我另一個朋友兩年前20分入到。好睇個年old girl 生仔or 女多。即係冇得估。年年唔同

引用:Quote:原帖由+klm402+於+14-09-24+發表上年

原帖由 lui 於 14-09-24 發表
我朋友昨日親證佢同學係old girl 25分去年11月入唔到。而我另一個朋友兩年前20分入到。好睇個年old girl 生 ...
我朋友個女也是兩年前20分入了

引用:唔知今年st+Mary+25+分收得哂嗎? +

原帖由 toffee926 於 14-09-24 發表
唔知今年st Mary 25 分收得哂嗎?
confirm 14年入學,25分收唔晒的。

引用:Quote:原帖由+klm402+於+14-09-24+發表上年