用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 有無聽過津校要填4條1先有機會扣門?
樓主: raysnow
go

有無聽過津校要填4條1先有機會扣門?

littlefaith 發表於 14-9-23 10:19
藍循係咪神級學校?同DBS、SPCC比如何?
梗係同級, 大家都信同一個神喎, 在神以下, 眾生皆平等

bobo101^*^    發表於 14-9-23 16:12
sundae525    發表於 14-9-23 11:52
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

引用:Quote:littlefaith+發表於+14-9-23+10:19+

原帖由 hkpapa852 於 14-09-23 發表
梗係同級, 大家都信同一個神喎, 在神以下, 眾生皆平等

回覆 calvinmo2001 的帖子

笑死人咩, 哈哈哈

62區有間小學都自制4條1,, 加的1是聽左校長簡介 (入場聽校長簡介的有張票的)

回覆:有無聽過津校要填4條1先有機會扣門?

四條煙就聽過,四條一都係第一次聽。

笑左

Gerard 發表於 14-9-22 20:16
何來4條?
Some guy mentions there exist an admission ticket!
While how to get this ticket is quite challenging and difficult!
So sure win!

subb 發表於 14-9-23 16:22
62區有間小學都自制4條1,, 加的1是聽左校長簡介 (入場聽校長簡介的有張票的) ...
Exactly true!

subb  definite true  發表於 14-9-24 09:06
subb  definite ture  發表於 14-9-24 08:59

subb 發表於 14-9-23 16:22
62區有間小學都自制4條1,, 加的1是聽左校長簡介 (入場聽校長簡介的有張票的) ...
又係wor, 新油天都有mark 底有冇去簡介,不過又聽聞冇111都有offer.

引用:Quote:raysnow+發表於+14-9-22+20:24+佢地

原帖由 瑩瑩老豆 於 14-09-22 發表
我聽過一個版本係第一日+自行+甲一+乙一.
但我唔信學校咁得閒check 係咪第一日交自行表.
...
我舊年交表,職員有mark date 同number…

chingcging 發表於 14-9-23 20:45
我舊年交表,職員有mark date 同number…
有些仲mark 埋乜kg tim, 但真諗唔到第一日交有什麼重大意議,喜歡排隊都有分加?

RE: 有無聽過津校要填4條1先有機會扣門?

MrBeast 發表於 14-9-23 21:05
有些仲mark 埋乜kg tim, 但真諗唔到第一日交有什麼重大意議,喜歡排隊都有分加? ...
我仲諗住星期五早上才交!慘啦!最後一天交表,實無行啦!

引用:Quote:chingcging+發表於+14-9-23+20:45+我

原帖由 MrBeast 於 14-09-23 發表
有些仲mark 埋乜kg tim, 但真諗唔到第一日交有什麼重大意議,喜歡排隊都有分加? ...
呢個係我走咗,職員打嚟問返!講真,我又唔信同分真係抽呀!

回覆:有無聽過津校要填4條1先有機會扣門?

呢位“朋友”一係無知,一係特登整蠱你,上得呢個網多都知只有3係1啦