用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會荊冕堂士德幼稚園 聖公會荊冕堂士德幼稚園 - 教學好嗎?
樓主: tinglo
go

聖公會荊冕堂士德幼稚園 - 教學好嗎?

引用:教得好好,教到小朋友好乖。英文幾好。 +

原帖由 叮噹123 於 15-08-29 發表
教得好好,教到小朋友好乖。英文幾好。
請問可否分享多少少英文邊方面好?流利對答完整句子?

醒目開學勳章

回覆:叮噹123 的帖子

簽名被屏蔽

回覆:cat_tam 的帖子

每日有Net teacher ,普通話好似一星期一堂,課程算深,我仔k3時已經學地震同雨水的形成

回覆:shshmama 的帖子

有教拼音,英文老師是外藉,我見佢同老師可以流利對答,上小學一年級時默書冇溫都滿分。

醒目開學勳章

回覆:Yukki 的帖子

簽名被屏蔽

想請問士德同葵涌係咪連教學都唔一樣?

回覆 Yukki 的帖子

請問每日net teacher上堂幾多分鐘?thx

Mr. Ryan is a good teacher, I like him.  Although he looks young, he is very experience in teaching toddle kid student.  My Son was his student when he worked in Jolly Kingdom.

回覆 kmartpc 的帖子

想請問是否每日都有英語堂都係外籍老師教?thx

引用:有教拼音,英文老師是外藉,我見佢同老師可

原帖由 Yukki 於 15-11-09 發表
有教拼音,英文老師是外藉,我見佢同老師可以流利對答,上小學一年級時默書冇溫都滿分。

...
想問英文拼音是教letterland 定jolly 個款?

回覆:Yvonnewanwan 的帖子

Letterland

本人亦想知道每日會有多少時間(幾多分鐘)是上英文堂?

回覆:聖公會荊冕堂士德幼稚園 - 教學好嗎?

大家決定了會讀嗎

我本身已註冊聖文嘉,但士德昨日call waiting,好大掙扎,但應該會take!我自己心儀士德每日有net上英文堂,希望冇幫阿仔揀錯...

回覆:Yvonnewanwan 的帖子

letterland