用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 km(劍嗚幼稚園)收N生好無奈!!!!!兄妹不能同校,慘慘慘 ...
樓主: Mr.Fan
go

km(劍嗚幼稚園)收N生好無奈!!!!!兄妹不能同校,慘慘慘

回覆:km(劍嗚幼稚園)收N生好無奈!!!!!兄妹不能同校,慘慘慘

比你入到 PN, 到時唔比你升 K1 咪又煩。

回覆:km(劍嗚幼稚園)收N生好無奈!!!!!兄妹不能同校,慘慘慘

其實係咪妹妹根本到N班開學時未夠二歲呢!如果係,你係個都無情講。

dv2bb 發表於 14-9-4 16:08
或者你試下幫哥哥轉校囉
[size=13.63636302948px]或者你試下幫哥哥轉校囉

[size=13.63636302948px]x2

我大仔讀緊龍校,我都知將來唔一定收個妹,所以我搵定其他學校,其實真係睇面試表現,吾收也只怪冇緣份。

引用:早餐,誠意當然有比,還要一直比,希望校方

原帖由 Mr.Fan 於 14-09-05 發表
早餐,誠意當然有比,還要一直比,希望校方體會到同妹妹送哥哥上學啦 ...
唔止你,大把有兄姐既都入唔返,舊年接放學都見好多弟姐係着其他學校學服。

我比較幸運,大細都入到KM. 以我呢幾日陪上n所見,班中既8月b表演可以話係超班! 學校收佢一定有原因。

引用:下年準備當然一定做,為何覺得不公平,連同

原帖由 Mr.Fan 於 14-09-04 發表
下年準備當然一定做,為何覺得不公平,連同學家長也覺奇,佢的細B加面試時冇表現,也收了.....不同的是地址 ...
這個家長地址在哪?
但你大仔都有收,應該唔差太遠

回覆:kenhui0206 的帖子

幾次都咁啱唔得閒?唔見就唔見,根本佢唔想你再糾纏落去......

勉強無幸福

我諗經常都有呢啲死螺家長,所以校長都費事浪費時間見你