用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 兩歲半小朋友的興趣班
go

兩歲半小朋友的興趣班 [複製鏈接]

阿女好鍾意睇人上跆拳道班,會自然一邊睇一邊踢腳,但我問過屋企附近的要四歲以上。佢又好鍾意跳來跳去,跑呀,轉圈咁,有冇啲興趣班可以報下? 跳舞,足球,體操都有興趣,志在玩下,不是為了考小學。請問有唔有這樣課程? 家住東九龍。

2    0    0    0

回覆:Potato001 的帖子

之前問過一個教跆拳道的媽媽, 佢都係話唔建議4歲以下的小朋友學。好似話唔係咁有用住
所以我都等仔4歲先學,依家剛2歲就有學體操,在觀塘

引用:之前問過一個教跆拳道的媽媽,+佢都係話唔建

原帖由 biancalouise 於 14-09-01 發表
之前問過一個教跆拳道的媽媽, 佢都係話唔建議4歲以下的小朋友學。好似話唔係咁有用住
所以我都等仔4歲先學, ...
我有興趣,可以告訴我哪裡有得學同幾錢嗎?

回覆:biancalouise 的帖子

觀塘邊度呀?都近我屋企喎。

回覆:兩歲半小朋友的興趣班

回覆:ava1018 的帖子

請問邊到?

引用:之前問過一個教跆拳道的媽媽,+佢都係話唔建

原帖由 biancalouise 於 14-09-01 發表
所以我都等仔4歲先學, ...
請問邊到有體操學?

引用:Quote:原帖由+biancalouise+於+14-09-01+發

原帖由 steppenwolf 於 14-09-03 發表
我有興趣,可以告訴我哪裡有得學同幾錢嗎?
1百頭一堂, 在寧晉中心的, xx Chloe
我個時試完堂報仲有優惠券

引用:Quote:原帖由+biancalouise+於+14-09-01+發

原帖由 w.ling 於 14-10-12 發表
請問邊到有體操學?
觀塘, xx Chloe

My friend before let her 2.5 kid to join Tom Lxx Music Playgroup and Robo edu xxx LEGO Course. Both are fun.

It is too early to start a class for 2.5 years old. It is better to take him outside, hiking, playing in the park, or finding some kids to play together.
‹ 上一主題|下一主題