用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 Oxford path 有咩吾好?
樓主: SydneyC
go

Oxford path 有咩吾好? [複製鏈接]

引用:太貴,+SUGGEST你可以睇埋套DINOOPS,+我之前

原帖由 kk_yu123 於 15-10-05 發表
太貴, SUGGEST你可以睇埋套DINOOPS, 我之前都係睇完迪迪尼, 之後買左尼套,,發覺好好用. ...
Dinoops是什麼?有多D資料嗎?

引用:BB+現在8+個月,+沒有甚麼明顯效果

原帖由 Q4 於 15-10-05 發表
BB 現在8 個月, 沒有甚麼明顯效果
請問您是怎樣用的?

回覆 kathykathykathy 的帖子

有意想買OXFORD PATH,可否介紹你PLANNER給我?

echowong826 發表於 14-11-12 13:46
我用了大約一年,無發現發音唔標準的情況﹐而且d phonics workshop我覺得好有用﹐我個learning planner跟得 ...
有意想買OXFORD PATH,可否介紹你PLANNER給我?

引用:回覆+kathykathykathy+的帖子 有意想買OXF

原帖由 Fabi_c 於 15-12-08 發表
回覆 kathykathykathy 的帖子

just pm you

回覆 babypig2017 的帖子

我都係用呢套, 平好多同小朋友好鐘意拎D書出來玩...仲好~

引用:Quote:原帖由+sunshineB+於+14-11-11+發表

原帖由 echowong826 於 14-11-12 發表
我用了大約一年,無發現發音唔標準的情況﹐而且d phonics workshop我覺得好有用﹐我個learning planner跟得 ...
Can u pm me your planner to me thanks =]

‹ 上一主題|下一主題