用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 徵保母車 現只剩荃灣區幼稚園可以有時間有需要就PM或提問我啦謝謝 ...
go

現只剩荃灣區幼稚園可以有時間有需要就PM或提問我啦謝謝

您好!本人現己有媬母車服務,因有以上區域家長要求,看看能否組新線!
服務多年,用心經營,歡迎提問有需要就PM我啦謝謝!

已經與數位同學仔家長PM聯絡,謝謝各位提問!
亦深切感受到各家長的擔憂,我想做媬母車的安全一定會做足,
過到別人先要過到自己,"一些事情一次也嚴多"常為我的警惕!
還望各家長能解決到小朋友返放學的問題呢!謝謝.
現有媬母車線路往返麗城,荃灣,荃灣中心,石圍角,梨木樹,尚有座位!!

已有車-麗城,荃灣,石圍角,梨木樹其週邊學校 (小學或幼稚園都OK)
您好!本人現有媬母車線路往返麗城,荃灣,荃灣中心,石圍角,梨木樹,尚有座位,
服務多年,用心經營,有需要就PM我啦,歡迎提問謝謝!

還有冇麗城,荃灣區,石圍角,梨木樹,石圍角,葵青區同學仔要媬母車呀!尚有座位!!

您好!本人現有媬母車線路往返麗城,荃灣,荃灣中心,愉景新城,萬景峯,祈德尊,
石圍角,梨木樹,尚有座位, (小學或幼稚園都OK)

您好!本人現有媬母車線路荃灣區尚有座位,
有需要就PM我啦,歡迎提問謝謝!

荃灣區媬母車尚有座位,
有需要就PM我啦,歡迎提問謝謝!

(小學或幼稚園都OK)尚有座位,有需要就PM我啦,歡迎提問謝謝!

hi.想問一問有無安蔭邨去石圍角何傳耀小學
請聯絡E-mail:[email protected]謝謝

未有消息?

現只剩荃灣區幼稚園可以有時間有需要就PM或提問我啦謝謝

十分抱歉遲覆了各位心急求車的各家長,深切感受到各家長的擔憂,
可以的話我一定盡力幫忙,希望各家長都可找到媬母車喇! wish all the best!!
現只剩下荃灣區幼稚園可以有時間,有需要就PM或提問我啦謝謝!

回覆:現只剩荃灣區幼稚園可以有時間有需要就PM或提問我啦謝謝

爵悦庭去大窩口救世軍,上課時間是9:00 -4:30, 往返或單去程,如可以安排,請回覆上落車時間, thanks

回覆:現只剩荃灣區幼稚園可以有時間有需要就PM或提問我啦謝謝

上課時間應該是9:15

thanks ja616!
還在編排路線中,暫時去唔到大窩口啊!謝謝提問.

葵興葵康苑去荃灣救世軍吳國偉紀念幼稚園
(上課時間是上午08:30-12:05)往返有冇位  急!急!急!
[email protected]

回覆 WingPang1029 的帖子

上午路線,車在荃灣區呀!不夠時間去葵興,

十分抱歉幫不上忙,謝謝 WangPang1029 的提問!

引用:+本帖最後由+kennyk+於+14-8-22+19:45+編輯

原帖由 kennyk 於 14-07-28 發表

您好!本人現己有媬母車服務,因有以上區域家長要求,看看能否組 ...
請問可以荃灣中心去石圍角嗎?
如有,想知上車時間?

現只剩下荃灣區幼稚園可以有時間,有需要就PM或提問我啦謝謝!

荃灣區幼稚園可以有時間,有需要就PM或提問我啦謝謝!

葵涌寶星中心去荃灣聖十架小學有冇位?thx