用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 使用意見 教育王國手機版怎麼沒有舉報功能?
go

教育王國手機版怎麼沒有舉報功能? [複製鏈接]

為何沒有好像BK一樣的,就在想舉報的那留言格內有舉報功能?

0    0    0    0

回覆:教育王國手機版怎麼沒有舉報功能?

冬日勳章 醒目開學勳章 熱血金章

我們會在稍後時間推出功能更完善的教育王國apps,敬請耐心等候。謝謝支持!

引用:乜舉報有用咩,親子果邊有人經常性一日出幾

原帖由 beryl88318 於 14-07-15 發表
乜舉報有用咩,親子果邊有人經常性一日出幾次售賣現金卷印花,已明顯違規多次,埋一樣冇問題,唔明我的貼子 ...
舉報有用!我之前喺親子,見D人尼尼去去都叫人聽講座,煩到嘔,於是咪舉報佢,之後就見佢比人禁止發言了

引用:乜舉報有用咩,親子果邊有人經常性一日出幾

原帖由 beryl88318 於 14-07-15 發表
乜舉報有用咩,親子果邊有人經常性一日出幾次售賣現金卷印花,已明顯違規多次,埋一樣冇問題,唔明我的貼子 ...
咁妳要平反啦

超級版主

beryl88318 發表於 14-7-15 06:40

抱歉 , 因親子王國二手市場 , 帖子流量太大 , 版主未能一一檢視 , 只可以抽查方式處理 , 舉報優先跟進

超級版主

beryl88318 發表於 14-7-16 11:21
感謝版主回復, 但還有唔明, 每次我不是真心犯規都即時被監視, (當然每次被提醒我都會檢討, 以防下次再犯)
...

可能有會員舉報 , 所以........

BK二手市場可以買賣 "現金卷, 禮券, 印花"

每天可以發表三篇主題 , 內容可以相同

引用:Quote:beryl88318+發表於+14-7-16+11:21+感

‹ 上一主題|下一主題