用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 中學生(中一)用咩書包好?
樓主: 馬到功成
go

中學生(中一)用咩書包好?

引用:是,葵芳之前做特价,唔知做完未,全線背囊

原帖由 eeaa 於 14-07-24 發表
是,葵芳之前做特价,唔知做完未,全線背囊$150$199
哇…好抵喎,我睇中左個想去買比女番學

回覆:中學生(中一)用咩書包好?

我想有護脊功能,有冇好介紹

opclk 發表於 14-7-13 16:38
回覆 gillson 的帖子

係一間outlet運動用品買,其中兩間分店:
請問2) 星期六開唔開?

問左訂開 deuter間野,可以訂到書包 , Giga 系列 $520, Go Go 系列 $340, 如你決定要就通知佢, 作實後大約兩至三天到貨,交收先俾錢。 訂就要同賣家講 https://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/show/qanda?aID=b26595814

VKwan 發表於 14-7-25 10:25
我想有護脊功能,有冇好介紹

有款護脊書包, CHIROPAK, 好耐用. 我老公成日放重嘢, 幾年都無爛.

我要向山舉目,我的幫助從何而來,我的幫助從造天地的耶和華而來            (聖經~詩篇 121:1-2)

我囡囡用outdoor, 中一開始用, 而家升中三, 未爛

我路經千色店,見In-way 35L $229- (連防水套)款及樣不錯,又有護脊,買來試下。

買了Dr Kong

YDLFATHER    發表於 15-2-8 00:27
瑪利亞 [img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid93/pdd3f360ad8f387682eb6df51d5b6743e/fa4f9510.jpg.thumb.jpg[/img]

醒目開學勳章

引用:+本帖最後由+joemyt+於+14-7-11+20:25+編輯

原帖由 joemyt 於 14-07-11 發表

今日在九龍城廣場的吉之島買了一個 Mendoza, 折埋$310, 間格 ...
有冇樣睇?

joemyt  要返屋企影比你,今晚啦!   發表於 14-8-1 12:59
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!