用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 朱x個囡個post?
go

朱x個囡個post? [複製鏈接]

早兩日仲見架?無咗嘅?睇完報紙見到諗住上來揾個post覆吓!睇吓係咪細b都收?
好似一講某名校嘅負面嘢就咁快被滅聲嘅!?

2    1    0    0

回覆:朱x個囡個post?

新地都有登

禮拜一朝早有人講,下晝就被滅聲,冇諗過大家討論吓某學校都會被delete咁黑暗,係唔俾人講朱x定唔俾人講間學校呢?雜誌都登晒啦

唓,咪同 "Y" 啲post 一樣,轉過圈就吾見左,剩返唱好啲post.

引用:唓,咪同+"Y"+啲post+一樣,轉過圈就吾見左

原帖由 Bbpig2014 於 14-07-02 發表
唓,咪同 "Y" 啲post 一樣,轉過圈就吾見左,剩返唱好啲post.
點會呢!"Y"好多post仲喺度架無delete,係無人覆沉咗底,有啲人好叻喺有需要時post返條link出嚟架可?

呢啲學校咁唔公平,有$有名氣就乜都得,報都唔會報啦,大家話係唔係?以行動証明我唔支持呢啲學校

引用:呢啲學校咁唔公平,有$有名氣就乜都得,報

原帖由 Justsayhi 於 14-07-02 發表
呢啲學校咁唔公平,有$有名氣就乜都得,報都唔會報啦,大家話係唔係?以行動証明我唔支持呢啲學校

...
其實我覺得學校實有好嘅地方,好嘅老師,不過近年咁高調收埋咁多名星,好倒自己米!利申:我pn有報,有2nd in無offer,同年知蔡小姐個囡有offer,但佢自己話個囡in時扭計... 第二年k班就無再試!

Bbpig2014  倒米得過"Y"校長和佢個仔  發表於 14-7-2 15:12

引用:呢啲學校咁唔公平,有$有名氣就乜都得,報

引用:禮拜一朝早有人講,下晝就被滅聲,冇諗過大

唉!原來係考吾到,個心酸嬲嬲所以特登開post

引用:早兩日仲見架?無咗嘅?睇完報紙見到諗住上

原帖由 ky201105 於 14-07-02 發表
早兩日仲見架?無咗嘅?睇完報紙見到諗住上來揾個post覆吓!睇吓係咪細b都收?
好似一講某名校嘅負面嘢就咁 ...
Aiya,無睇到添!係邊間學校黎㗎?

引用:Quote:原帖由+ky201105+於+14-07-02+發表早

引用:係唔好亂講,打錯字 +

原帖由 naughtybj 於 14-07-02 發表
係唔好亂講,打錯字
係咪今期新地?

引用:唉!原來係考吾到,個心酸嬲嬲所以特登開po

唉!原來係考吾到,個心酸嬲嬲所以特登開post
哎喲!睇嚟你係我肚條蟲,好明白我咁喎!世界咁大,咁小事就酸,仲點過往後日子呀?

Bbpig2014  係囉,睇得開就好啦,考吾到就忘記算囉  發表於 14-7-2 18:22

引用:Quote:原帖由+Bbpig2014+於+14-07-02+發表

引用:Quote:原帖由+naughtybj+於+14-07-02+發表

引用:早兩日仲見架?無咗嘅?睇完報紙見到諗住上

原帖由 ky201105 於 14-07-02 發表
好似一講某名校嘅負面嘢就咁 ...
8月開學,佢10月女,未足2歳返的話,會比教局捉。除非10月插班,如果真的10月插,我覺得好唔公平。至於收名星仔女,名星都係父母,想報好學校比仔女試亦係正常,我亦相信不止報一間。收生準則好難講,我有d朋友表現好好唔收,表現唔好又會收,弟妹又不一定收,無人掌握到點解收點解唔收,點為之表現好,點為之唔好。

你哋好呀,我係當曰開post 嘅 jm。bk 話喱d 嘢應該喺"親子皇國"講 po,所以 delete 咗整段嘢

引用:唓,咪同+"Y"+啲post+一樣,轉過圈就吾見左

Y 係乜嘢事件 or 人物?

‹ 上一主題|下一主題