用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 狂踩間學校,最後竟求位……
樓主: siufung
go

狂踩間學校,最後竟求位……

回覆:狂踩間學校,最後竟求位……

憎人富貴厭人貧……

熱血勳章

哈哈,第一次見d甘自打嘴巴的人,佢衰佢嘎事,你帮是盡自己本分,至於是否成事,要睇佢彩數了

再一次證明:貧友係愛嚟互相利用㗎!!

引用:Ek首頁置頂有各種求位信範例,叫佢去搵來抄

原帖由 yuensammi 於 14-06-18 發表
Ek首頁置頂有各種求位信範例,叫佢去搵來抄
我用I phone找不到,請指教怎樣找呢?

我唔會幫佢唔會理佢

其實CALL左兩轉,寫左3、4封都無CALL,都要面對現實,做人有時真係唔好去到O今盡。

引用:睇黎若今次你幫咗佢,之後佢若讀得唔理想就

原帖由 Taloon 於 14-06-18 發表
睇黎若今次你幫咗佢,之後佢若讀得唔理想就會怨你當日做乜幫佢...
同意

唔幫!家長同學校的理念不同,無謂害咗你朋友的之女

幫la, 有乜所謂,多個朋友好過敵人,不過記問佢為何改變初匆

回覆 ronlui 的帖子

考了多少間? 你b讀緊邊間? 我睇緊考k1的學校

回覆 siufung 的帖子

係羅, 佢之前講得咁口爽, 佢點評批過? 佢咪話老師無愛心既, 你咪話佢b想去求位? 但佢唔係話老師無愛心咩, 睇佢點答

有D人係咁, 明明自己都好想讀, 但又怕俾人知考唔到, 所以故意講相反, 話自己唔鍾意間學校. 間學校唔收佢, 佢都可以大大聲話唔鍾意間學校冇報.
呢個"朋友"如果唔係想靠樓主美言一下, 佢都唔會話俾樓主聽佢報咗.

你幫咗佢, 一陣讀讀下唔好又懶你

你呢个真系老友喎。。:dadday:

你唔怕佢有睇呢個forum?

tantanmama 發表於 14-6-19 14:56
有D人係咁, 明明自己都好想讀, 但又怕俾人知考唔到, 所以故意講相反, 話自己唔鍾意間學校. 間學校唔收佢,  ...

之所以 EK 極少神/名校家長留言..  皆因成日會見到有家長鐘意踩幾腳

回覆:happybbpig 的帖子

考左5間啫,三間龍校,同埋SC,KV ,呢D全部都難入架!都係試下有冇咁好運入到啫!
我B本身PN讀迦南,我都鍾意的,所以隨緣囉!

引用:你唔怕佢有睇呢個forum? +

原帖由 pokey 於 14-06-19 發表
你唔怕佢有睇呢個forum?
睇到仲好,可轉達我心聲……

引用:考左5間啫,三間龍校,同埋SC,KV+,呢D全

原帖由 ronlui 於 14-06-19 發表
考左5間啫,三間龍校,同埋SC,KV ,呢D全部都難入架!都係試下有冇咁好運入到啫!
我B本身PN讀迦南,我都 ...
我地係校友呀!我女pn都係迦南架,Pn在窩打老道分校,k1本來轉去金巴倫總校……

No la,我自問無咁寬宏。通常這種人幫咗都唔會多謝,唔成功又話,成功後有咩都係話...最後又勞氣多次!