用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 Book Fair 2014 - 大家有咩心水書想買呀?
樓主: bibikids119
go

Book Fair 2014 - 大家有咩心水書想買呀?

回覆:Book Fair 2014 - 大家有咩心水書想買呀

台灣書,那攤位多??

讀書人、景行

引用:請問去過書展的家長,會有LeapFrog的產品賣

原帖由 shekma 於 14-07-09 發表
請問去過書展的家長,會有LeapFrog的產品賣嗎?其他的書是不是真的比外面平很多呢? ...
上年只見到Leapfrog 既DVD,但未見其他教材。

我覺得書展係套裝書會比平時平些,單本其實未必平好多。但最重點是書展攤位多,可一次過買齊心頭好!

有無星加波書商?另 mad scientist星適合哪一個程度? thx

回覆:Book Fair 2014 - 大家有咩心水書想買呀

usborne flap book

引用:16-22+July+2014+(Wednesday+-+Tuesday)htt

原帖由 bibikids119 於 14-06-11 發表
16-22 July 2014 (Wednesday - Tuesday)
http://hkbookfair.hktdc.com/en/About_FairDetails.aspx
Strongly recommend $359 Roald Dahl's 15 books collection.