用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 馬鞍山綠茵pm同威寶國際am, 你地會點揀? ...
go

馬鞍山綠茵pm同威寶國際am, 你地會點揀? [複製鏈接]

如題。thx

2    0    0    0

引用:如題。thx +

原帖由 chung_c9 於 14-06-03 發表
如題。thx
我選咗GF,無後悔,記得即比信轉am,有機會的。

引用:Quote:原帖由+chung_c9+於+14-06-03+發表如

原帖由 ozoz 於 14-06-03 發表
我選咗GF,無後悔,記得即比信轉am,有機會的。
Thx. 請問你覺得綠茵有什麼優點?

引用:Quote:原帖由+ozoz+於+14-06-03+發表我選咗

Thx. 請問你覺得綠茵有什麼優點?
近我屋企,pn三仟靈幾全包無雜費又每日中英普,下學期可能加價,校內70%英文溝通,老師同ee都經驗豐富,有愛心。我女以前上pg狂跑,返gf之後一星期已經坐定兼投入。返屋企成日唱歌好開心,3種語言都唱,發音有進步。我女係12月細b, 學校教佢自理都不錯,由堅決唔介片,到堅決唔再着片,老師幫助好大,茶點除咗包仔餅仔重有粉粉。我女兒已經退學,會做大b入另一間學校pn, 退學時都好唔捨得。即使考唔入其他更吸引學,喺gf repeat 做大b我都覺得ok。

引用:Quote:原帖由+chung_c9+於+14-06-03+發表Th

近我屋企,pn三仟靈幾全包無雜費又每日中英普,下學期可能加價,校內70%英文溝通,老師同ee都經驗豐富,有 ...
多謝你咁詳細解釋!
我衣家對gf都多左信心!

引用:Quote:原帖由+ozoz+於+14-06-03+發表近我屋

多謝你咁詳細解釋!
我衣家對gf都多左信心!
你可以等埋wellborn用家評語同資料再考慮邊間合適d。

引用:Quote:原帖由+chung_c9+於+14-06-03+發表Th

近我屋企,pn三仟靈幾全包無雜費又每日中英普,下學期可能加價,校內70%英文溝通,老師同ee都經驗豐富,有 ...
點解 long beach campus 要 $6xxx ..

引用:Quote:原帖由+ozoz+於+14-06-03+發表近我屋

原帖由 booxxjac 於 14-06-04 發表
點解 long beach campus 要 $6xxx ..
校舍不同,longbeach新裝又靚,mos 舊但有小小outdoor,有一排天窗有對流空氣,估計租金有好大差別所以學費大分別。

回覆:馬鞍山綠茵pm同威寶國際am, 你地會點揀?

Wellborn 甚麼也ok, 只有admin 稍遜(sorry, I'm being too nice to them, actually admin is really ... )

一言難盡

原本我好早之前睇定入讀威寶,最後都收左阿仔~但我冇揀到,因為佢行政方面太亂啦~我同BB去完面試當日下午打俾我問我做咩唔去面試,我O曬咀,之後過左幾日打返去好似冇左件事咁~話覆我,影都冇~試過有次問野~話覆我都冇覆過~勁失望~我第一時間放左OFFER,最後GF同康傑2者我揀左GF~~比較過~語境好D

回覆:chung_c9 的帖子

我都有威宝offer,但吾知要吾要好。有一個以前係威宝教既老師同我講,佢地收好多學生,d小朋友學吾到野

GF 是間好幼稚園,上年,兩者我揀了GF. 我小朋友現在GF讀得好好。

回覆:assado 的帖子

Really? 咁真係一間唔錯的學校

‹ 上一主題|下一主題