用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 美孚區, 好多泳會, 邊個好呢?
go

美孚區, 好多泳會, 邊個好呢? [複製鏈接]

係時間報游泳班了, 屋苑(美孚)附近呢排好多泳會派單張, 請問以下泳會, 有無人參加過? 有咩評價?

1. 勁智體育會

2. 樂游游(強調開心游水,好玩,  揾左賣某西餅店廣告O既小妹妹做代言人)

3. 奪標

4. 東亞(買二送一)

5. 泳峰(可試堂)

6. 動力皇體育會(可試堂)

都唔知點揀!
   2    0    0    0

引用:係時間報游泳班了,+屋苑(美孚)附近呢排好多

回覆:chi99 的帖子

但最低限度唔想搏個最差的!
例如史xx一定唔會報!

Lai wan is good, my girl can swim 50m within 10 lessons, she is doing lap swimming now.

原帖由 joantsang 於 14-05-27 發表
係時間報游泳班了, 屋苑(美孚)附近呢排好多泳會派單張, 請問以下泳會, 有無人參加過? 有咩評價?

1. 勁智體 ...
1.多數糸女仔教練  。動力皇見過班操水隊,教練好嚴。其他冇印象

回覆:美孚區, 好多泳會, 邊個好呢

reei, 0708B媽,好多謝你地嘅意見。
我就係唔想揾咁惡嘅教練!

回覆 joantsang 的帖子

你個五間都係非香x業餘游泳總會屬會
我個仔之前都跟動x皇既郭sir,教得幾好,但係佢三月轉左泳會,我就無學,教練叫我跟其他穩陣的泳會,上網尋找一些認可泳會,之後我上網見到這個連結後
http://saynotoyamchunkeung.com/poon-chun-keung-support-yam-chun-keung-for-business/
對動x皇的負責人感覺怪怪,一個負責人又有幾間泳會同一個地方,動x皇,鯊x島,德x會

其他家長叫我係美孚揀D比較有規模同有總會認可資格既泳會,東方x,大力x,體藝x力,白豚x會,海藝x會,劍魚x會,我都諗緊揀邊個,不過D朋友話去邊個會都睇下好唔好彩撞正有無好教練教自己小朋友

回覆:joantsang 的帖子

為什麼史XX不好?

跟咗美孚區海藝兩年,教練好好,兩年都無變過教練,除非教練請咗假

回覆:BabyYukYuk 的帖子

因為網上評價大部份話唔好。我有朋友個女都曾經跟過史xx,佢話啲教練好惡!

回覆:偉仔媽媽 的帖子

唔該晒!等我上呢條link睇下!

我學校d家長叫我上泳總呢條link揾合資格教練
或睇下跟緊泳會個教練合唔合資格
http://www.hkasa.org.hk/index.php?option=com_content&task=view&id=1821&Itemid=86

偉仔媽媽 發表於 14-5-29 11:19

你個五間都係非香x業餘游泳總會屬會
動力皇唔係同體藝動力一齊咩?
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

回覆 Crabtree 的帖子

我未離開鯊魚x之前,啊sir話兩個會無關係

回覆 reei 的帖子

請問有沒有荔灣contact no. ?

回覆:美孚區, 好多泳會, 邊個好呢

去左茘灣。個sir都ok, 開頭兩堂都會比啲得意活動玩下,我仔好投入。因為我想揾啲温和性格嘅教練,咁啱比我揾倒。

回覆:YBBYBB 的帖子

‹ 上一主題|下一主題