用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 暑期活動?
go

[過動] 暑期活動? [複製鏈接]

請問暑期就開始啦!大家有無計劃好動寶寶既暑期活動呢?

0    0    0    0

報咗協康彈網班, 下星期先知道抽唔抽到.

DON1112 發表於 14-5-26 23:24
請問暑期就開始啦!大家有無計劃好動寶寶既暑期活動呢?
呢間致力幫特殊兒童你可睇下http://mindfulhk.org

網球, 游水, 劍擊, 仲有行山等活動

我發覺體操班對孩子的感統發展有很大幫助,所以今個暑假幫佢報gym camp. 游水當然少不了!

引用:我發覺體操班對孩子的感統發展有很大幫助,

原帖由 jolalee 於 14-06-24 發表
我發覺體操班對孩子的感統發展有很大幫助,所以今個暑假幫佢報gym camp. 游水當然少不了! ...
gym camp在那裡報?

Many baby gyms in HK should have it: My Gym, Little Gym, Kiddy Gym, Gymboree, Jazzy gym. Just google.

方便我們,替仔仔報了Rolly Pollies的summer camp, 3 times a week for two weeks, 每次2.5 hrs, sports+music+arts. 係貴啲⋯
‹ 上一主題|下一主題