用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 Hello, Dr.T speaking...
樓主: Dr.T
go

Hello, Dr.T speaking... [複製鏈接]

原文章由 Dr.T 於 08-1-3 16:28 發表
只是恐怕待慢了大家...ops:" />
如果大家唔介意我阻"訂"...不嫌棄幾日,甚至幾星期唔出現...又或者應承答又無件事(好似有人問過加拿大懂華語心理學家...我搵人幫手問果邊但到而家都未有回音:cry:,所以都係答唔到 )... ...

Dr. T,

好囉好囉!
我絕對明白一個負責任的人是不會想「交行貨」.......
不過BK呢度d 媽咪個個都好有誠意, 唔似得你之前pm我所講攪爛gag d……
得架啦, 我地明架, 我地會等.........
真係嚇死人啦.......

[ 本文章最後由 SandraLo 於 08-1-3 17:04 編輯 ]

唔好咁講 ...我幾年來在這借來的空間從不同家長身上學到的亦不少...

原文章由 kikiboy 於 08-1-3 16:50 發表

Dr. T,

咁你係咪即係願意留低繼續指點我哋呀? 好o野!!!

嚇得我呀, 好彩Dr.T 你肯留下.... 你真是一位好好的Dr.呵, 唔好走呀.....

sorry, 我又有問題, 我是前日去見你的........... 那天有小小事問漏了.... 你有空再答我啦, 我唔急的

q1.
q2,
q3.  

以上你有空再回覆吧! p.s. 你真是個好好的專家, 謝謝你給我們有關小學的意見, 真是獲益不少, 令我們找到方向. 謝謝!!!!

[ 本文章最後由 Joy 於 08-1-9 09:40 編輯 ]
我係天天豬, 爸爸媽媽好愛我呀!

多謝你的讚賞,只是時間有限,無可能成日上BK睇住有無問題,諗住與其誤人子弟,倒不如清清楚楚講明不再上...但係...人在江湖

你的情況容許我個別回答(會稍後直接電郵給你),亦建議你將之前小朋友的名字甚至全部內容刪去,因為我有時很替你們緊張-網上壞心腸人不少,盡量不要透露太多個人資料嘛

原文章由 Joy 於 08-1-8 17:07 發表
嚇得我呀, 好彩Dr.T 你肯留下.... 你真是一位好好的Dr.呵, 唔好走呀.....

sorry, 我又有問題, 我是前日去見你的..mami, 那天有小小事問漏了.... 你有空再答我啦, 我唔急的
...

Dr. T,

忽然發現貴發表已有145頁,為了網站的運作更暢順,亦不使主題內容太龐大,提醒你儘快張貼新主題.
為使容易找尋舊發表的內容,可以在新發表上張貼本主題的連結.多謝合作.
My Lovest Group-- Il Divo
         Urs--Sebastien--Carlos--David

Dr. T,

你真是好好人 + 好細心.  thanks! deleted!
我係天天豬, 爸爸媽媽好愛我呀!

Dear Dr. T,

請問你對"VegEPA"有什麼意見?
‹ 上一主題|下一主題