用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 York K1 offer
go

York K1 offer [複製鏈接]

有冇家長之前apply York PN, 最後收到York既K1 offer……但要响4/1前交份project? 交了之後,有冇家長收到佢地任何通知呢? 好似冇聲冇氣咁既?

1    0    0    0

回覆:York K1 offer

已交功課,未有通知,應該6-7月左右先會有,因8月仲有個workshop

有無人知8月workshop幾時舉行? 交完功課後完成無消息....

引用:有冇家長之前apply+York+PN,+最後收到York

回覆:naughtybj 的帖子

大家記唔記得之前有無交過$660留位費㗎?

引用:大家記唔記得之前有無交過$660留位費㗎? +

原帖由 yufanny1 於 14-05-24 發表
大家記唔記得之前有無交過$660留位費㗎?
無交過,應該有規定唔可以太早收吧!

回覆:yufanny1 的帖子

冇要求交$660。早兩日先打去學校問過,the 2nd workshop will be held in Aug, 佢哋話約一個月前會以書面通知details.

回覆:LangKiu 的帖子

吓?乜唔係得一個workshop㗎咩?我封信只係提過一個(4月交Project那個.) 無提過8月仲有?甘即係total要交兩個projects?

引用:吓?乜唔係得一個workshop㗎咩?我封信只係

原帖由 yufanny1 於 14-05-25 發表
吓?乜唔係得一個workshop㗎咩?我封信只係提過一個(4月交Project那個.) 無提過8月仲有?甘即係total要交兩 ...
封信有寫八月second workshop, 但無寫幾號吖

‹ 上一主題|下一主題