用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 萬分感謝,可否讓一張英華小一入學簡介會門票給我 ...
go

萬分感謝,可否讓一張英華小一入學簡介會門票給我 [複製鏈接]

自從報不到英華小學小一入學簡介會後,我都十分不開心。我已由9:00開始捕住部電腦,但都報不到,真的很想去聽。
大家如果有多一個位,可否讓給我,任何一場都可以。
萬分感謝

0    0    0    0

回覆:萬分感謝,可否讓一張英華小一入學簡介會門票給我

唔好意思,純粹路過,我冇多門票自己都拎唔到,不喜勿插
只是想講,不用咁唔開心,你可以之後上網睇番,如果只為左報唔到簡介會而成日唔開心,之後點算呢?距離升小一其實仲有一段時間,平常心會對自己同小朋友好d

嘩!一張入學簡介會門票已經萬分感謝,如果係一個學位,咪。。。

幾時都係做校長正過做處長、局長!

PS:做一個負責的家長,其實都係可以放鬆d  o既。。。

誰人受痛苦被懸掛在木頭  至高的愛盡見於刺穿的手

之後有網上video睇番,唔駛咁唔開心啦!

如果年年內容大同小異,相信英華可能遲d跟TSL一樣,取消briefing session,家長可睇返過去幾年內容。

請放鬆。唔聽簡介會是不會影響入學機會。

醒目開學勳章 王國長老

版主按: 教育王國禁止 出售 / 徵求 學校入學簡介會入場券, 多謝留意
‹ 上一主題|下一主題