用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 學之園幼稚園(日出康城) 學之園2014-2015 pn 討論/交流
go

學之園2014-2015 pn 討論/交流 [複製鏈接]

大家好,pn am 4月囝囝報到,家住藍田。

想問問大家知唔知校車安排係點架?校車有無安全帶?啲跟車嬸嬸好唔好?

其實,仲有好多個問號,又想知初初開學會唔會有適應週?

買校服應該買幾多套?

每個月除左學費,仲有無其他雜費?

星期六先有時間去註冊,好心急想知道答案……

1    0    0    0

回覆:學之園2014-2015 pn 討論/交流

校車好安全,校服買一套就夠

除註册交那800教材費用,就沒有其他雜費

回覆:bb7788 的帖子

Thanks! 你小朋友讀緊?佢返學開唔開心?

我第一輪交了註冊費及其他費用,但銀行查閱,它們仍未過數,因交校服費和通告是靠郵寄,怕寄失。有冇人已過了數或未過數?

回覆:walalala 的帖子

佢地會唔會等埋第二輪有offer註冊埋先過?因為今個星期六係註冊deadline

回覆 05929069d 的帖子

已過了數. 安心.

請問PN班有否whatapps/fb group? 如有, 可否join埋我? Thanks!

可否分享interview 的情形?我想報15/16 PN, 萬分感激!

引用:可否分享interview+的情形?我想報15/16+PN

原帖由 wendeedee 於 14-08-06 發表
可否分享interview 的情形?我想報15/16 PN, 萬分感激!
我都想知PN interview 內容,謝謝!

‹ 上一主題|下一主題