用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 6歲開始睇私家食strattera,但在政府覆診一直堅持不開藥 ...
go

[其他] 6歲開始睇私家食strattera,但在政府覆診一直堅持不開藥 [複製鏈接]

6歲開始睇私家食strattera,但在政府覆診一直堅持不開藥,已投訴醫管局, 但交俾主管跟又話唔會跟私家開藥囉, 由一年級包尾,過動----而家都可以頭幾名, 有好效果都死唔開, 有私家精神科信,迫人沉重經濟負擔.好迷茫.....
私家平估有感統問題, 政府拖到至今仍然沒有訓練.....攪到做功課字又大又小,大力寫字....

0    0    0    0

回覆:sky-kowloon 的帖子

請問你呢隻醫是否長效8個鐘每次收幾錢?

回覆:sky-kowloon 的帖子

叫政府開紙去藥房買得唔得呢?

回覆 sky-kowloon 的帖子

邊間醫院? 醫生點解釋小朋友的情侃?

引用:6歲開始睇私家食strattera,但在政府覆診一

回覆:6歲開始睇私家食strattera,但在政府覆診一直堅持不開藥

你睇邊個私家?本來我囝政府都唔開,跟住睇咗幾個月私家。再book政府要求見心理學家,一睇我果個私家e生名,就同意轉e生再開藥俾我。

引用:你睇邊個私家?本來我囝政府都唔開,跟住睇

引用:你睇邊個私家?本來我囝政府都唔開,跟住睇

因為我個囝系自閉傾向,所以唔肯開,E生認為無需要.

回覆:6歲開始睇私家食strattera,但在政府覆診一直堅持不開藥

Strattera 好貴政府唔包,如真的有需要應該只會寫紙俾你出面買。

‹ 上一主題|下一主題