用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 小朋友adhd評估係教育心理學家定係臨床心理學家做? ...
go

[其他] 小朋友adhd評估係教育心理學家定係臨床心理學家做? [複製鏈接]

急!請問adhd評估係教育心理學家做定係臨床心理學家做?本來話係教育心理學家做4至5個鐘,E家又話係臨床心理學家做2個鐘就0k,有無做過的家長幫幫我,thanks
   0    0    0    0

引用:急!請問adhd評估係教育心理學家做定係臨床

原帖由 kayi312 於 14-05-08 發表
急!請問adhd評估係教育心理學家做定係臨床心理學家做?本來話係教育心理學家做4至5個鐘,E家又話係臨床心 ...
我女係協康會比教育心理學家做時間不記得

回覆 樹熊 的帖子

咁你個女做咗幾多個鐘,本來我約嗰時佢話係教育心理學家做,E家確定時間又話係臨床心理學家做,咁你做完有無報告?不好意思很多問題,麻煩你!

兩個都有資格評估.

引用:回覆+樹熊+的帖子 咁你個女做咗幾多個鐘,

回覆 樹熊 的帖子

咁你個女做咗幾多個鐘,本來我約嗰時佢話係教育心理學家做,E家確定時間又話係臨床心理 ...
個評估分咗兩日去做因我小朋友做了IQ test,讀寫障礙同ADHD太約我加埋三個鐘到、報告會包一個基本若要詳盡要另加費用

兩個都可以, 價錢方面, 教育心理學家比臨床心理學家貴

引用:急!請問adhd評估係教育心理學家做定係臨床

急!請問adhd評估係教育心理學家做定係臨床心理學家做?本來話係教育心理學家做4至5個鐘,E家又話係臨床心 ...
如入學,教育心理學家可以觀課,全面d

‹ 上一主題|下一主題